Eltanin 31.10.2016 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2016 Barierki na balkonie zamontowane są "na zewnątrz" i przez to na dole pomiędzy barierką, a balkonem jest duża szpara. Boję się, że może tam przypadkowo utkwić noga dziecka.Jak bardzo mogę wysunąć kafelki poza obrys płyty balkonu, aby się one trzymały oraz nie pękły gdy ktoś stanie na krawędzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eltanin 01.11.2016 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 Nikt nie poradzi? Jak za daleko wysunę i kafelki będą pękać, to potem będę musiał skuwać wszystkie, aby mniej wysunąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jnow1 01.11.2016 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 Zrób obróbki z blachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eltanin 01.11.2016 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 Jak to dokładnie wykonać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jnow1 01.11.2016 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 coś w tym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eltanin 07.11.2016 02:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 (edytowane) Myślę o zamocowaniu takiej blachy (szer. 15cm) wystającej 4 cm poza balkon, ino nie w celu kontrolowanego kapania, ale właśnie aby położyć na niej płytki.Czy to dobry pomysł? Edytowane 7 Listopada 2016 przez Eltanin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eltanin 07.11.2016 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Chciałbym wysunąć płytki jednak nie do słupka, a do barierki, będzie to razem wysunięcie aż na 9cm. Czy dobrym pomysłem (zamiast tej blachy), będzie położenie dwóch warstw płytek? Dwie połączone warstwy będą znacznie bardziej wytrzymalsze. Płytki są duże: 31 cm x 62 cm. Proszę odpiszcie, liczę że ktoś fachowo doradzi jakieś rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eltanin 08.11.2016 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 Tak sobie pomyślałem.A co będzie jak mimo wszystko ta płytka kiedyś pęknie i spadnie komuś na głowę? Jednak potrzeba innego rozwiązania.Czy istnieje jakiś materiał w formie płyty, który można by położyć na cały balkon, który by wystawał te 9cm, byłby sztywny i nie pękłby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eltanin 08.11.2016 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 Znalazłem coś takiego: Płyta budowlana Wedi Balco - na balkon i taras.Czy ta płyta, wysunięta poza obrys balkonu, nie pękłaby pod naciskiem stóp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts