kaczorek. 04.06.2007 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 bo moja jest zamiast w kotłowni to w garagu z tad ta minka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczorek. 17.07.2007 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 ewelina, marek - jak się mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina_i_marek 27.07.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Mój Drogi. Cóż ja Ci mogę napisać. Jest zaje...ście. Dom sprawdza się w 100%. Do tego wieś to jest wieś. Pełna satysfakcja - tylko z internetem problem. Skończył nam ię etam budowy i zaczął urządzania ogrodu. Koszmar. Ale skoro pies w kosmos poleciał to i my damy radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczorek. 27.07.2007 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Fajowo że dobrze się Wam mieszka, to cieszy ! a jeszcze lepiej słyszeć że domek się sprawdza zdjęcia oglądam na bieżąco fajnie wszytsko wam wyszło . ja natomiast przechodzę etap skrajnego zniechęcenia - jestem na etapie kucia wylewek na poddaszu bo tak zostały spie... przez majstra w alkoholowym amoku że szok (roznice do 3,5 cm ) poza tym przygotowany jestem psychicznie do etapu wykończeniówki bo finansowo to raczej słabo ale do przeprowadzki (sierpień 2008) mamy jeszcze trochę czasu więc mam nadzieję wszystko sie jakoś poukłada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina_i_marek 28.07.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 3,5 cm? To on ci może schody chciał zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankes77 08.10.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 My też przymierzamy się do budowy domku - Paprotki. Jesteśmy w trakcie zakupu projektu i dostosowania go do własnych potrzeb. Chcemy poszerzyc garaż i przesunąć drzwi z garażu do holu przez kotłownie. Salon zamierzamy poszerzyć o jakis metr tak aby było trochę wiecej miejsca. Dorobimy okno na schodach bo może być troche ciemno. Tak się zastanawiamy jak ułożymy sobie salon, gdzie wstawić telewizor aby było najbardziej wygodnie. Mam nadzieje że już w nastepnym roku podesle zdjecia z budowy. Czy można by podjechac i zobaczyć paprotkę "na żywo"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina_i_marek 08.10.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Nie ma najmniejszego problemu. Wiemy jak to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankes77 08.10.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Dzięki za udostepnienie Do Głogowa od nas będzie około 500 km. Szkoda że tak daleko. Czy moglibyście przesłać fotki z wiatrołapu, bo takich mi brakuje i ciężko sobie wyobrazić to, tym bardzeij że chcemy to poszerzyć. Tak apropos zdjęć to bardzo fajnie Wam to wszystko wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina_i_marek 09.10.2007 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Dzisiaj trochę fotek trzasnę i jutro jak będę w pracy to wam wyślę. Prześlijcie mi tylko adres na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankes77 09.10.2007 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 aa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczorek. 14.11.2007 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 od jutra mam nadzieje zaczynam grzac domek na dzień dzisiejszy wygląda tak http://www.marcin.pinnex.pl/public_html/thumbnails/DOM/s1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina_i_marek 15.11.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 No, no. Zauważam postęp prac Drogi Kaczorku. A na jakim etapie jesteś wewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczorek. 15.11.2007 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 niewiele sie zmieniło... tynki wylewki wiszą kaloryfery ocieplone poddasze 1 warstwa dopiero za 2 tygodnie rusza wykończeniówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina_i_marek 16.11.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 No to wszystko wskazuje na to, że na wiosnę się wprowadzisz. Ja zrobiłem to tak szybko, że teraz na okrągło wietrzę chatę - tyle w niej wilgoci zostało. I tak na zmianę: wietrzę i grzeję. Ale u Ciebie tempo spokojne i systematyczne tak więc pewnie się ustrzeżesz takich niedogodności.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
solaris11 18.11.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Witam, Chce ozywic stary watek, szukam opinii na temat projektu domu Paprotka Horyzontu. Planuje ten dom zbudować i chetnie poznam zdanie tych ktorzy juz to zrobili albo sa w trakcie.. pozdrawiam wszystkich na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
solaris11 23.11.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 http://s3.amazonaws.com/tpb/assets/23937/f.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
solaris11 23.11.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skokum 30.11.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Mam pytanie . Czy może ktoś podzielić sie informacjami mi na temat projektu PAPROTKA z biura projektów Horyzont? Może ktoś taki domek już budował, Z góry dzieki za każde info, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laura27 30.11.2007 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 http://forum.muratordom.pl/marianna-czy-paprotka-czekamy-na-wasze-opinie,t43044.htm?highlight=paprotka http://forum.muratordom.pl/paprotka-andrzej-i-ania,t79527.htm?highlight=paprotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roman33 08.12.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 jesteśmy w trakcie budowy paprotki z małymi zmianami ,czy ktoś moze nam udostepnic zdiecia swojej paprotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts