AxLe 01.12.2004 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 super wyglada jak domek z bajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basset 05.12.2004 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2004 Dzis widzialem go w rzeczywistosci. Jestem prawie przekonany co do niego. Co do zmian to osoba u ktorej widzialem dom podniosla scane kolankowa przez co zyskuja powierzchnie pokojow na poddaszu i dochodzi jeszcze jeden duzy plus- pojawia sie calkiem ciekawy stryszek- graciarna ktorej wczesniej mi brakowalo. Rzecza ktora mi strasznie przeszkadzala w projekcie to otwarta kuchnia do ktorej wchodzi sie przechodzac przez salon ale po dzisiejszej wizycie pojawila sie nowa mysl (sam nie wiem czemy wczesniej na to nie wpadlem) aby kuchnie zamienic z pokojem ktory nawet lepiej bedzie sprawdzal sie w miejscu kuchni. To chyba tyle spostrzezen, o innych z tego co pamietam pisalem wczesniej. PS. Czy to jest post ktory czytam tylko ja? "Paprotkowcy"! ujawnijcie sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wysoki 21.12.2004 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Witam serdecznie miłośników PAPROTKI. Na razie są fundamenty i czekają do wiosny 2005. Jeśli chodzi o zmiany w gotowcu z Horyzontu to:1. W projekcie mamy kuchnię w miejscu małego pokoju na dole, a to co zostało, to wszystko na salon. 2. Niestety doszedł trzeci malutki komin w kuchni, ale w sumie jest ok. 3. Udało się jeszcze wydzielić garderobę w największym pokoju na górze. 4. Taras z przodu z drzwiami został zlikwidowany, bo za nic nie pasuje do naszej działki. Poza tym byłby od ulicy. Pozdrowionka. GG 4271576skype wysoki999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
somusie 02.01.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 Ciekawa jestem na ile szacujecie koszt całości domu my mamy nadzieję że zmieścimy się w 200 tyś. z czego chcecie nasz piekny domek budować i dlaczego właśnie taki wybór ????? W jakich okolicach stawiacie dom? Proszę odpiszcie Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basset 06.03.2005 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Troszke podnosze temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wysoki 11.03.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Budujemy koło Wrocławia z Porotonu 30 plus ocieplenie, ale jeszcze nie wiem co. Popytam sąsiadów, bo też wybudowali z Porotonu 30 i docieplili styropianem. Jak będą zadowoleni, to też styropian. Na dach chyba karpiówka. Esówka coś się nam na razie nie podoba, ale jeszcze zobaczymy.No i myślę, że też się zamkniemy w 200 tyś, chociaż coraz bardziej w to watpie. Kiedy ruszacie? Gorace pozdrowienia w te zimne dni. wysoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczorek. 22.03.2005 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 witam was ! raduje się patrząc na rosnącą grupe budujących PAPROTKE powoli budzę się z zimowego snu sprawy budowy sa narazie odległe ..... kończe papierki, mam nadzieje ze to kwestia miesiąca i jak dobrze pojdzie od początku maja ruszamy ( Daj Boże ) . Narazie mysle o zmianach ktore wprowadze i o kosztach ktore chce zminimalizowac maxymalnie ( ja wybuduje za 180000 tys ) hehe technologia tradycyjna beton kom. ocieplenie styropianem dach odeskowany + blachodachówka (tak sie jakoś uparłem i nie chce dachówki ceramicznej) A COO ! okna plastikowe to chyba tyle ...... zobaczymy jak to bedzie w żeczywistosci bede budował w okolicy krakowa jakiez 30 km od Rynku Krakowskiego szkoda ze tak daleko ale realia finansowe są takie jakie są .....tylko ta droga codziennie do pracy hmmm razem do pracy i powrot 60 km ! błe ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basset 12.04.2005 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 W piatek ide konsultowac ostatecznei Paprotke do architekta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
somusie 29.05.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 starujemy z budowa w lipcu zgodnie z umowa z wykonawca do końca września ma stac dom w stanie surowym otwartym a potem (w przyszłym roku) reszta już nie moge się doczekac Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ścigacz 19.06.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Na dniach kupujemy projekt Paprotka. Mam pytanie Czy zmienialiście materiały na ściany zewnętrzne. My chcemy zmienić na ścianę 2-warstwową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ścigacz 19.06.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Jestem bardzo ciekawa ile kosztowały Ciebie fundamenty Paprotki. I z czego je robiłeś: Bloczki fundamentowe, czy tradycyjny fundament? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ścigacz 19.06.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Pytałam oczywiście WYSOKIEGO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ścigacz 19.06.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Bądź innych forumowiczów, którzy zrobili fundamenty Paprotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczorek. 22.06.2005 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 ajajajjj .... u mnie się dalej wszystko przeciaga błe !@ budowa zostanie w tym roku jedynie na papierze jedyna inwestycja to.... kupiłem rure pod mostek za 250 zł i... 6 metrów stali dobrze że mam dostęp do traktora i stada osiłków hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ścigacz 22.06.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Dziś kupiliśmy projekt Paprotka,Zmiany jakie chcemy wprowadzić to likwidacja okna balkonowego (tego z przodu), oraz na ściany dwu-warstwowe i blachodachówkę zamiast dachówki.Bardzo Bardzo chciałabym mieć spiżarnie przy kuchni.Może ktoś ma pomysł jak tozrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczorek. 23.06.2005 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 http://www.klasa5te.com/sztuka/mk.jpghttp://www.klasa5te.com/sztuka/org.jpga to moja adaptacja projektu [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.06.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Kaczorek bardzo fajnie wygląda twoja Paprotka po zmianach Możesz napisać jak zrobiłeś tą adaptację bo też chciałabym zrobić coś podobnego z moim projektem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczorek. 23.06.2005 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 ta szumnie tkz. "adaptacja wizualna" wykonana jet w najprostszym narzędziu graficznym udostepnionym przez microsoft w Windowsach czyli programikiem Paint Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.06.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Hmm...Painta mam ale czegoś takiego to ja nie umiem wyczarować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wysoki 06.07.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Sprawdziłem koszt fundamentów i wyszło ok 16 600 licząc zdjęcie humusu, wylanie ław, wymurowanie fundamentu z bloczków, ocieplenie styropianem i zasypanie piaskiem. pozdrowionka,wysoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts