ścigacz 11.09.2005 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 U nas koszt materiałów paprotki 10-12 tys w zależności jaki weźmiemy styropian do izolacji + robocizna 6tys.Moja adaptacja paprotki:http://foto.wp.pl/sf_szczegoly.php?zid=10593167&menu_pwd[1133685]=/1133684 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ścigacz 16.09.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 http://foto.wp.pl/sf_szczegoly.php?zid=10593167&menu_pwd[1133685]=/1133684 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ścigacz 16.09.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Może ktoś pomoże mi jak zamieścić zdjęcie pod treścią. Mam komputer, i konto na wp i tyle i za nic nie mogę podłączyć zdjęcia. Czy z dysku twardego mogę podłączyć (ale nie jako link ale jak zdjęcie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.09.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 ścigacz musisz założyć album np. na http://www.photosite.com jak masz juz zdjęcie w albumie to klikasz na nie żeby sie powiększyło potem klikasz prawym przyciskiem myszy, potem właściwości. Następnie kopiujesz adres url i wklejasz na forum wg. wzoru skopiowany adres url A tutaj masz więcej instrukcji gdybyś potrzebował http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=30921&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ścigacz 16.09.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Już wiem o co chodzi z tymi zdjęciami. Muszę znaleźć stronę ogólnie dostępną do podłączania zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ścigacz 16.09.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/g/5/7/5/10593167_d.jpga teraz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ścigacz 16.09.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Dzięki Monka DZIĘKI, DZIĘKI,DZIĘKI,DZIĘKI,DZIĘKI,DZIĘKI,DZIĘKI!!!!!!! Cwane to trochę. Skorzystałam z kąta Wp. Tylko zanim włączyłam właściwości to była zupełnie, zupełnie inna strona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ścigacz 16.09.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Monka, czy Ty też budujesz Paprotkę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.09.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Proste to no nie Adaptacja domku fajna, myślę że będzie się ładnie prezentował tylko ten samolot mnie zaskoczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.09.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Monka, czy Ty też budujesz Paprotkę???? Nie, Konwalię ale jak coś nowego pojawia się w wątku o Paprotce lub Sosence to podczytuję bo lubię te domki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ścigacz 16.09.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Taki motyw aby zapełnić niebo (a ptaków nie miałam, a samolot tak ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ścigacz 16.09.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Konwalia też mi się podobała. Ale niestety nie zmieściła się na moją działkę. I została Paprotka, ale nie żałuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.09.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Taki motyw aby zapełnić niebo (a ptaków nie miałam, a samolot tak ) ale piesio przed domkiem jest super Budujesz już domek czy dopiero sie przymierzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ścigacz 16.09.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Za dwa tygodnie robię fundamenty. Mam projekt, pozwolenia i tak dalej.Pies jest oryginał. Nazywa się się Hoppy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.09.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 No to super w takim razie trzymam kciuki za Ciebie i innych Paprotkowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hrumek 20.09.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Tak to świetny projekt oglądałem go przez ostatni rok, bardzo mi się podbał ale po pierwszym spotkaniu z wykonawcą dałem sobie z nim spokuj. Szczegóły techniczne wykończyły by mnie finansowo. Teraz już kupiłem inny projekt i jestem w trakcie załatwiania pozwolenia na budowę. Jest to dom podobny ale dużo tańszy. Jeśli chcesz to zobacz na stronie http://www.ciepledomy.pl projekt Lmp 51. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ścigacz 22.09.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Przypominam sobie ten projekt. Lecz niestety mam taką działkę (czyli z wjazdem od wschodu), że gdybym wybrała projekt typu lmp 51 to miałabym taras na kurnik sąsiada. A tak od sąsiada mam tylko okno z pom. gospodarczego. A taras mam na ogród.Mało jest projektów z tarasem z boku domu. Najczęściej tarasy są z tyłu(a my tam nie mamy już ziemi - wąska działka).Aby obniżyć koszty Paprotki po prostu zmieniliśmy materiały i już!!!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
somusie 22.10.2005 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Hej Paprotkowicze , gdzie sie podziewacie. Dzięki Ścigacz za twoje zdjątko z adaptacją. Pozwoliło to nam podjąć decyzje. Sprawa wyglądała tak że mistrz zamiast tych drzwi zrobił okno (a miało go nie być) nie chciał go zamurować bo mówił że będzie głupio, ale jak zobaczyłam co stworzyłeś decyzja była definitywna zamurowujemy. Swoja drogą mistrza na budowie mamy suuuper, wszystkim takiego solidnego gościa życzę. Za tydzień bądź półtora kończymy stan surowy otwarty (a miał być koniec z końcem września, tylko szef firmy trochę niesłowny nabrał roboty no i nie dał rady) Jak zafiniszujemy to napiszę ile nas to kosztowało. Jak Wy ludziska macie juz jakieś swoje dane to podzielcie się (zdjęcia też mile widziane) Pozdrowionka dla Paprotkowiczów i nie tylko. Aha powiedźcie gdzie budujecie w jakich regionach. My w okolicach Chojnic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ścigacz 02.11.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 My budujemy w okolicach Warszawy. W gminie Serock. Właśnie kończymy fundamenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
somusie 23.11.2005 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Cześc Paprotkowicze, spokojnie u Was. W niedzielę zamieszczę fotki z naszej budowy (na razie stanu surowego) i bez okien dachowych bo dopiero wczoraj zaczęły się zakładać. Niestety buduję 511 km od miejsca w którym obecnie zamieszkuje, a mąz ok. 300 km więc nie będę miała zdjęć aktualnych, ale i tak się cieszę. Kto ciekawy niech zajrzy . Pa pozdrowionka. Szybkiej realizacji marzeń sobie i Wam życze - to życzenia przedswiąteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts