Gorgio 14.08.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Witam. Wyciągnę ten temat z odmętów zapomnienia bo sam intensywnie myślę nad zakupem tego projektu. Czy coś może się zmieniło w temacie Jarzębiny?Może znaleźli się nowi budujący skłonni podzielić się swoimi doświadczeniami ? I tak dla przypomnienia rzuty "Jarzębiny":http://www.domnahoryzoncie.pl/plik/pa/part_1__w230h282.jpg http://www.domnahoryzoncie.pl/plik/po/podd_5__w230h282.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strumyczek 25.04.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Być może, że staniemy się i MY - Tymowiczami!!! Przeglądaliśmy setki projektów, już mieliśmy wybrany (ale nie kupiony) a tu się zaplątał- Tymek...Podoba się nam. Być może, że i my go wybierzemy. Pozdrawiam wszystkich gorąco. A może ktoś buduje w nowosądeckim?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz_ewa 04.05.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 my oglądaliśmy setki projektów ale gdy dostaliśmy projekt zagospodarowania terenu to w sumie od razu było wiadome że to bedzie tymek _________ Ewa i Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolaada 29.12.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 WitamZaczynamy budować w Piasecznie koło Warszawy. Myslę że zaczniemy na wiosne, ale wy macie już chyba wybudowany domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hazard 15.02.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Witam wszystkich bardzo serdecznie.Jako nowy proszę o opinie tych ,którzy być może budują albo już wybudowali ten dom.Uwagi innych ,którzy swym wprawnym okiem zauważą jakieś mankamenty tego domu też będą mile widziane.Za wszystkie uwagi z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hazard 15.02.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Wielkie dzięki kolego .Znalazłem już inne wątki ale do tego się jeszcze nie dokopałem.Dodałem już do ulubionych.Pozdrawiam również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiola i Marcin 18.03.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Witam wszystkich forumowiczów. Po dłuższych zastanowieniach i namysłach wybraliśmy z mężem projekt naszego wymarzonego domku- jest nim TYMEK z biura Dom Na Horyzoncie http://www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=129&a=306 Czy ktoś może buduje bądż wybudował taki dom. Bardzo chętnie posłucham różnych opinii na temat tego projektu. Chcemy z mężem wprowadzić par zmian w projekcie, m.in. zlikwidować garaż na rzecz dodatkowego pokoju. Ciekawa jestem, jakie zmiany wprowadzili inni posiadacze Tymka. Jestem z woj.łódzkiego, może ktoś w tych rejonach buduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiola i Marcin 19.03.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Czy nikt nie buduje TYMKA?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 19.03.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 http://forum.muratordom.pl/forum-dla-tymowiczow-z-horyzontu,t107238.htm?highlight=tymek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilka.w 16.04.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 A ja teraz wykańczam dom wg tego projektu.Kupiłam go 2 lata temu w stanie surowym zamknietym.Bardzo ładnie wygląda z zewnątrz- na solidną chałupkę.Podniesiona została góra góra i dzięki temu pokoje na górze są bardzo duże-wszystkie ponad 20 m.W gardeobie będzie łazienka przy sypialni.Na dole powiekszyliśmy kuchnię-wchodzi ona wraz ze spizarnią pod podest schodów i zrobiliśmy ogólniedostepną łazienkę z tej przy pokoju.Salon powiększyliśmy o powierzchnię dodatkowej kuchni.Sporo zmian,ale efekt wcale,wcale.A zewnetrznie dom może się podobac.Jeśli ktoś go wybudował,proszę o zdjecie.Pozdrawiam "Jarzębinki"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts