Gość 22.07.2002 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2002 Czy mozna je czyms pomalowac? Mam biale plytki i brazowe fugi - wyglada to strasznie. Czym moge je pomalowac - czy sa specjalne farby, ktore przetrwaja czyszczenie plytek? A moze trzeba wydlubac fuge i dac nowa - ale to straszna praca i czy przy tym nie uszkodzi sie plytek? Co zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 22.07.2002 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2002 Mozna malować ale ,moim zdaniem jest to krotkotrwały efekt.Najprościej wyskrobać delikatnie fugi(w handlu są specjalne skrobaki)i polożyć nowe.Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.07.2002 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2002 Dziekuje bardzo i jeszcze jedno pytanko. Juz sie pogodzilam z krotkotrwaloscia efektu - ale czym wobec tego mam pomalowac fuge? Jakiej farby szukac? i czy ja tez - jak fuge - zaimpregnowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 22.07.2002 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2002 Są specjalne farby do fug(jak kilka lat temu szukałem to niestety była tylko biała)w sklepach z farbami i z płytkami.Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 26.03.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 czy cos sie zmienilo? chciałabym odswiezyc fugi w mieszkaniu zanim wprowadzi sie nabywca-moj osobisty krewniak... a wydłubywanie nie wchodzi w gre.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastkab1 26.03.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 witam,odnośnie odmalowania fugi polecam renowator (występuje tylko w kolorze białym ale można użyć pigmentu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 26.03.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Odnawiałam ostatnio sześcioletnie fugi w łazience renowatorem - efekt - bardzo ładna biel. Trochę mnie raczki bolały, ale jedno popołudnie i efekt jest widoczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 27.03.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Moja mama zmieniała kolor fugi mazakiem Kolor trzyma się już 2 rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts