Monika L. 22.08.2004 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 Któraś z rzędu firma wciska mi kocioł z zamkniętą komorą spalania Aristona, porównując go z Vaillantem. Brać czy pogonić, gdzie pieprz rośnie. Wypowiedzcie się prosżę. Jak naj, naj, naj...szerzej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika L. 22.08.2004 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 No co to ??? Nikt nie ma Aristonka ??? Znaczy pogonić towarzystwo ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 23.08.2004 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 no też jestem ciekawy odpowiedzi, w sumie firma Ariston/Indesit nie powstała wczoraj wiec raczej bubli nie powinna sprzedawać, z drugiej strony praleczki/lodóweczki takie sobie są. A na koniec bym się nie zdziwił gdyby inna firma robiła kotły dla Aristona a oni tylko naklejki nalepiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika L. 24.08.2004 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Ludzieeeeeee!!! Czy na prawdę nikt nic nie ma do powiedzenia w tej sprawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juras74 24.08.2004 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Moj teściu ma Aristona (narazie używany jedną zimę) i jest OK.Z tego co się orjętuję to możliwości do ceny są niezłe. A jakość to czas pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MURMAN 24.08.2004 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 No cóż mój znajomy z Opola właśnie użytkuje owego Arisona już drugi sezon Jego zdaniem jest ok , żadnych problemów , moim zdaniem na pewno daleko mu do Wiesmana , ale swoją fukcję wypełnia nie gorzej niż inne tej klasy kotły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 24.08.2004 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Już to kiedyś pisałem, ale szanowne Forum mnie wyśmiało. ale napiszę raz jeszcze. Mam pralkę aristona... i chętnie TANIO SPRZEDAM. ma wadę konstrukcyjną, co mi powiedział nieoficjalnie wykonujący naprawę. Co z reklamacją??? Cytat: "mam w warunkach gwarancji napisane, że będą reperować, a nie wymieniać". I faktycznie tak mam. niby nic, ale pralkę mam wtedy kiedy mi oddadzą, a nie kiedy potrzebuję... Gwarancja w ten sposób będzie dożywotnia, ale chętnie wymienię tą pralkę na jakąś zwykłą, taką do prania... Tak więc jak nie potrzebujecie gwaranta, to chyba można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts