Monika L. 22.08.2004 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 Brugman czy Purmo - co lepsze ( bo wiadomo, co tańsze... ). Proszę o informacje. A może coś innego. Polecajcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 22.08.2004 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 polacal bym de'longhi, jako ze je mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chemik 22.08.2004 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 Witam! Polecam Radson. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
echo 22.08.2004 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 Również miałem Radson i były OK. Mój hydraulik handluje Purmo i te mi poleca twierdząc, że różnia się praktycznie nazwami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toka 22.08.2004 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 polecam brugmanmam je osobiscieniedawno je kupilemwygladaja ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toka 22.08.2004 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 polecam brugmanmam je osobiscieniedawno je kupilemwygladaja ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toka 22.08.2004 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 polecam brugmanmam je osobiscieniedawno je kupilemwygladaja ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 23.08.2004 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 po kilku latach użytkowania (kupowałem po jednym i stąd mam i Brugmana i Purmo i Korado ) nie widzę różnicy w działaniu ww. jedynie Korado trochę zżółkł (ale to chyba kwestia tego, że był narażony na bezpośrednie działanie promieni słonecznych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hippo 23.08.2004 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Brugmann Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafał ... 23.08.2004 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 a do czego służą grzejniki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neuron 23.08.2004 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 - Jasiu, bo pod kalolyfelem leży plezelwatywa.- Majgosiu, a cio to jeśt kalolyfel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 23.08.2004 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Od jakiegoś czasu użytkuję kermi i nie mam powodów do narzekań...Tylko wieszaki dają niewłaściwe do ceglanów murów i panowie instalatorzy monowali na innych...Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 23.08.2004 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Mam grzejniki Purmo. Są OK. Ale firm produkujących grzejniki tej klasy jest kilka i w zasadzie obojętne jest jakiej firmy grzejniki kupisz. Radziłbym tylko zastanowić się nad zakupem grzejników z dolnym a nie górnym zasilaniem. I nad tym by zasilanie do grzejnika wyprowadzić nie z podłogi lecz ze ściany. Posłuchałem rady "mądrego" instalatora i zastosowałem właśnie takie rozwiązania. Widzę w tym same plusy:- estetyka - brak widocznych rurek doprowadzających i odprowadzających wodę,- łatwość w położeniu podłogi z której nie wystają króćce z podłączeniami- łatwość utrzymania czystości pod grzejnikami. Grzejniki same w sobie są niestety zbyt brzydkie i nie widzę powodu by oszpecać ściany dodatkowymi, widocznymi elementami armaturyPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts