davidkosieradzki 22.08.2004 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 co sadzicie o tym projekcie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
somusie 22.08.2004 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 Czy mógłbyś dołączyć link do projektu -------------pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej64 20.12.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 zbliżamy się do budowy domu, co sądzicie o takim projekcie:huragan 2 z domy w styluhttp://www.domywstylu.pl/projekty/jednorodzinne_z_uzytkowym_poddaszem/huragan_2/default.asp?id=389może ktoś to buduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 20.12.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Poszukaj w grupie lubuskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej64 26.12.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Szukałem w grupie lubuskiej ale tam budują huragan (1)Czy nikt nie chce się przejechać po tym projekcie?Czekam na wszystkie jak najbardziej krytyczne uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 27.12.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Z mojej strony niewiele krytycznych uwag, poniewaz ten dom bardzo mi sie podoba, był pierwszym o ktorym myslałam,że to ten.Nie podoba mi sie tylko brak zadaszenia w wyjściu z salonu na ogród, nie ma gdzie posiedziec latem w cieniu pijąc kawę lub posuszyć prania. Ale ta niedogodność to rzecz wzgledna.Mozna wykonać piekne markizy.Odstapiłam od projektu bo chcielismy ostatecznie parterowy domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej64 27.12.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Dziękuję, dobre i to, że nie tylko mi się podoba pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej64 24.02.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 zmieniłem tytuł, może ktoś jeszcze chciałby dodać coś złego lub dobrego o "moim" projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 26.02.2006 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Jest to dom, który jest bardzo ciekawy Więc zacznę co ja o nim myślę:1. Nie chcę mi się liczyć ale podają pow. uż. 191,8m2 (wydaje się mniej).2. Kuchnia na dole trochę mała (ale można to jakoś rozwiązać (robiąc jakiś barek czy coś podobnego).3. Brak zadaszonego tarasu (ale można bez tego się obejść).4. Największą wadą tego projektu jest duża ilość okien dachowych (ładnie wyglądają ale podobno jak piszą ci co je mają są kłopotliwe w użytkowaniu). To są moje uwagi. Ale ogólnie dom fajny. Ciekawe czy masz jakieś rozeznanie co do kosztów budowy tego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolcia55 21.12.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Witam serdecznie i Świątecznie wszystkich - a szczególnie tych, którzy budują, zbudowali lub zamierzają budować Huragan 2 i chcą siępodzielić swoimi doświadczeniami... Czekam na konstruktywną dyskusję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej64 19.09.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 rok wcześniej zaczynałem dyskusję na temat Huraganu 2, z niewielkim powodzeniem:http://forum.muratordom.pl/huragan-2-co-o-nim-sadzicie,t60964.htm?highlight=huraganobecnie zbliżam sie do dachu, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolcia55 20.09.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 ... To nam poszło nieco szybciej... - za ok.3 tyg.wprowadzamy się do naszego Huraganu... Co prawda prace wykończeniowe nas wykańczają-ale jeszcze chyba te 3-4 tygodnie wytrzymamy... Pozdrawiam. Karolina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts