omniinmo 01.11.2016 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 Witam, Jestem właśnie w trakcje instalacji rekuperatora i zastanawiam się czy umieszczenie ozonatora w systemie pomorze utrzymać system przewodów w należytej czystości. Szczególnie chodzi mi o GPWC będzie wykonany z tanich rur bez wodotrysków typu srebro. Dom posiada sporą automatykę wiec wie kiedy ludzie są poza domem i wówczas może rozpocząć ozonowanie. Tylko czy dawać ozon w cały układ łącznie z domem czy tyko w przewody w celu ich czyszczenia. pozdrawiam UWAGA proszę tyko o konstruktywne sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 01.11.2016 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 A o jakim ozonatorze myślisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
omniinmo 01.11.2016 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 takie mam na stanie i coś z tego chcę wykorzystać. http://allegro.pl/2w1-ozonator-jonizator-600-800mg-film-gratis-komp-i6413171384.html http://allegro.pl/ozonator-generator-ozonu-do-klimatyzacji-i4975687298.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 01.11.2016 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 Ten pierwszy to trochę zabawka i jego wpływ na pomieszczenie będzie żaden. Na kanały też chyba niewielki.Nad drugim można się zastanowić, aczkolwiek nie wydaje mi się, żeby musiał być wpity na stałe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_John 01.11.2016 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 Witam, Jestem właśnie w trakcje instalacji rekuperatora i zastanawiam się czy umieszczenie ozonatora w systemie pomorze utrzymać system przewodów w należytej czystości. Szczególnie chodzi mi o GPWC będzie wykonany z tanich rur bez wodotrysków typu srebro. Dom posiada sporą automatykę wiec wie kiedy ludzie są poza domem i wówczas może rozpocząć ozonowanie. Tylko czy dawać ozon w cały układ łącznie z domem czy tyko w przewody w celu ich czyszczenia. pozdrawiam UWAGA proszę tyko o konstruktywne sugestie. Ozon to świetny utleniacz, więc na dłuższą metę możesz tym rurą zaszkodzić. Aby się zabezpieczyć lepiej raz na kilka lat wykonać terapię szokową przemysłowym urządzeniem. Choć przy prawidłowo odwodnionej i pracującej bez przerw instalacji nie powinno być problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts