xavi 23.08.2004 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 WitamPlanuję kuchnię w stylu nowoczesnym, aczkolwiek ponadczasowym.Bardzo podobają mi się kuchnie bez szafek wiszących stąd moje pytanie:Czy można zrezygnować z wiszącej szafki nad zlewem - pełniącej rolę suszarki do naczyń na kożyść szafki pod zlewem. Ma ktoś jakieś doświadczenia w tym temacie związane z funkcjonalnością takiego rozwiązania. Nadmienię że w kuchni będzie zmywarka do naczyń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 23.08.2004 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Poczytaj tu:http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=343185&highlight=#343185 Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 23.08.2004 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Można.Nie posiadam wogóle żadnej szafki pełniącej rolę suszarki. Od razu ze zmywarki wkładam naczynia do docelowych szafek. Jeżeli jestem bardzo niecierpliwa i wyciągam ze zmywarki niewyschnięte naczynia to na chwilkę stawiam je na suchej ścierce tak by odsączyły się grube krople i kładę je w miejsce docelowe. Sporadycznie zmywam naczynia w zlewie - najczęściej jeżeli w trakcie przyrządzania potraw są mi ponownie potrzebne - wtedy chwilę stoją na ociekaczu w zlewie lub je wycieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 23.08.2004 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Dokładnie tak jak u Marbo.Zlew trzykomorowy z ociekaczem całkowicie wystarcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 24.08.2004 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Ja, oprócz zmywarki, mam zlew jednokomorowy z ociekaczem i też wystarcza....Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwiani 26.01.2005 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 zależy ile ludzi w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juras XR4Ti 27.01.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Nad zlewem to ja mam ono. Sądżę że suszarka do niego mocowana nie wyglądała by najlepiej. Suszarkę zrobiłem w szafce obok zlewu, z tym że jest ona wysuwana razem z drzwiczkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 27.01.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 juras,co Ty masz nad zlewem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 27.01.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Witam Planuję kuchnię w stylu nowoczesnym, aczkolwiek ponadczasowym. Bardzo podobają mi się kuchnie bez szafek wiszących stąd moje pytanie: Czy można zrezygnować z wiszącej szafki nad zlewem - pełniącej rolę suszarki do naczyń na kożyść szafki pod zlewem. Ma ktoś jakieś doświadczenia w tym temacie związane z funkcjonalnością takiego rozwiązania. Nadmienię że w kuchni będzie zmywarka do naczyń... Ja nie mam szafek wiszących. Zastąpiłam je stalowymi półkami z Ikei. Większość naczyń suszę w zmywarce, ale jeśli już coś myję "ręcznie" - wystarcza mi ociekacz przy (jednokomorowym) zlewozmywaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 27.01.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 u mnie też zlewozmywak dwukomorowy z ociekaczem (w zupełności wystarczający), zlokalizowany pod oknem, o obok zlewu zmywarka. wiszacych szafek też nie mam, bo poddasze i skośne ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juras XR4Ti 27.01.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Cholera... ,,k'' mi myszy zeżarły... Sorry. OKNO mam nad zlewem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 27.01.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Obecnie mamy zlewozmywak 1,5 -komorowy. Brak zmywarki. Nad zlewem kaloryfer a pod nim wieszak na scierkę do wycierania. Działa! Naczynia po myciu jakoś szybko ladują w szafkach W nowym domu też nie będzie szuszarki. Nie będzie zmywarki. Ścierka nie będzie wisiała nad zlewem, bo tam będzie okno . Myslę, że też będzie działało! W praktyce wycieranie wszystkiego w chwilę po obcieknieciu nie jest takie uciążliwe. Może wejśc w krew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts