anna99 23.08.2004 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Mam ofertę dla wszystkich chętnych, zwłaszcza rozpoczynających budowę lub przymierzających sie do niej. Oddam cztery i pół roczniki Muratora - od stycznia 2000 do sierpnia 2004. Jest tego trochę. Dorzucę do tego ze dwa roczniki Ładnego domu. Za miesiąc się przeprowadzam i nijak nie będę miała gdzie tego trzymać, zresztą niech innym sie przyda. Mnie sie przydało. Odbiór w Łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miska 31.08.2004 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Aniu, czy dobrze Ciebie zrozymialam, ze chcesz je oddac a nie odsprzedac?Jezeli oddac to czy mozesz mi je wyslac za zaliczeniem pocztowy (to jest oplata pocztowa na moj koszt) na adres :Dorota KotwicaMyszecin 3566-225 Szczaniec Bardzo Ci bede wdzieczna, pozdrawiam serdecznieCiebie i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 31.08.2004 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Miska Właśnie miałam pisać posta, że juz nieaktualne. Muratory w wadze 22 kg "pojechały" do Bydgoszczy (za zwrot kosztów przesyłki). Wszystkim dziekuję za zainteresowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts