Hanula 23.08.2004 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Jagna, przyłączam się do Ciebie i wszystkich innych "z parciem"!!! Jednakże chciałabym moje parcie połączyć z efektem, o którym pisał Wowka... to było by naprawdę optymalnie... Ale się rozmarzyłam a tu jeszcze nie ma mediów na mojej działce Au, au, au Boże, help me bo skonam ze zgryzoty Przestaaaaańcie!!! [url]http://gify.net.pl/rysunki/postacie/dzieci/36.gif wy to przynajmniej macie pieniądze a ja dopiero zbieram na fundamenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 23.08.2004 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 HANULA JA TEZ ZBIERAM NA FUNDAMENTY. NIE MA SIE CO PRZEJMAC - TRZA SIE OBEJMAC! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 23.08.2004 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 wy to przynajmniej macie pieniądze a ja dopiero zbieram na fundamenty Hanula jak ja bym miała pieniądze, to bym już dachówkę wybierała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.08.2004 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Hanula.. dobry dowcip. Ci co mają pieniądze nie przychodzą na to forum. Każdy z nas ciężko na te fundamenty zapracował. Teraz czas na Twój start. Trzymamy kciuki Pozdrowienia A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edusiek 23.08.2004 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Hanula na fundamenty to i ja zbieram dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
echo 24.08.2004 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Też Wam zazdroszczę Na naszej budowie wczoraj jakoś zrobiło się przyjemnie bo przywieźli nam więźbę i murłaty sa juz położone. Zapachniało drewnem (a nie tylko zaprawą) i od razu jakoś lepiej.... . Wiem, wiem, jeszcze poczuję zapach cementu itp (tynki, wylawki, itd) ale i tak jestem szcześliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 24.08.2004 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 No to pomyśl, ze ja już mam tynki, posadzki i ...........pusto w kieszeni. Zabrakło na wykończeniówkę. Trzeba zastopować, wziąć głęboki oddech, zebrać fundusze i wykończyć. Ale chec do zamieszkania straszna, jeżdzimy codziennie i robimy porzadek w ogródku, plantujemy ziemię i denerwujemy sie, ze bulimy kasę za wynajecie mieszkania 50m2 a tu 165 m2 czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 24.08.2004 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 No to pomyśl, ze ja już mam tynki, posadzki i ........... pusto w kieszeni. Zabrakło na wykończeniówkę. Trzeba zastopować, wziąć głęboki oddech, zebrać fundusze i wykończyć. Ale chec do zamieszkania straszna, jeżdzimy codziennie i robimy porzadek w ogródku, plantujemy ziemię i denerwujemy sie, ze bulimy kasę za wynajecie mieszkania 50m2 a tu 165 m2 czeka. Chyba jesteście następnymy "wykończonymi" przez Manulele ) Znajomy też ostro się przewiózł na tym projekcie, planował, że za 250K się wprowadzi, a mówi, że jeszcze z 60k mu brakuje Mozna wiedzieć na ile Was szarpnęła budowa? Na zdjęciach widzę, ze sporo zrobione .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 24.08.2004 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 jak widac na fotkach na stronie jest juz dom zamkniety, tynki i posadzki w środku gotowe, co za tym idzie wszystkie instalacje gotowe. Ściana 3 warstwowa i dachówka Braas. Kotłownia skończona, kupione cały biały montaż, wydanej kaski 220 kPLN. Szacuję brak na 50-60 kPLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzes z Krakowa 24.08.2004 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 A ja juz maluje parkiet. Wczoraj capon i pierwsza warstwa dzis po pracy zaraz pedze aby pomalowac drugi raz. Pozniej sciany i jeszcze ostatni raz podlogi. Jakie to niesamowite uczucie kiedy po 3 latach widac efekty wlasnej pracy i ma sie wlasny kat i poczucie bezpieczenstwa i spokoju. Oczywiscie to wszystko kosztem imprez, kina wczasów zagranicznych i wielu innych wyrzeczen i przyjemnosci, ktorych pewnie bym pouzywal tak jak moi znajomi gdyby nie budowa. Ale teraz my z zona mamy ladny i przytulny domek z ogrodkiem (w planach narazie:-) )a oni dalej mieszkaja w blokach. Kiedys,jeszcze przed slubem, patrzylismy z przyszla zona (troszke z zazdroscia) na budujacy sie domek kuzyna i myslelismy kiedy my bedziemy na takim etapie no i stalo sie. Chociaz przyznam ze niechcialbym juz byc teraz na poziomie fundamentow. Teraz che odpoczac i cieszyc sie tym co. A jak juz odpoczne to mam jeszcze do wykonczenia poddasze zeby sie nie nudzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubek 19.02.2005 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 Ja też nie mogę się doczekać choć jeszcze nie zaczęłam budować i chyba szybko to nie nastąpi. Ale mam ładną działkę (50m/100m)i w dobrym miejscu, przy asfalcie(Bez przyłączy-jeszcze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.02.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 My też już nie możemy się doczekać.Jesteśmy na etapie wykańczania i może do wakacji uda nam się zamieszkać. Przed nami jeszcze łazienki, parkiet i malowanie.A potem jak już zamieszkamy, to bierzemy się za ogród, bo narazie mamy tylko chwasty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts