kynes 23.08.2004 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 hello. budowal ktos moze domek o wdziecznej nazwie star-09? link do projektu: http://nowydom.onet.pl/1120,projekt.html jakie sa potencjalne koszty budowy domu, czy sa jakies problemy z wykonaniem projektu? bylbym wdzieczny za kazda sugestie. pozdrawiam kynes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kynes 24.08.2004 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 łoj, chyba nikt... szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 24.08.2004 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 koszta budowy "pod klucz" okreslam "na oko" na 105.000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 24.08.2004 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 wszystlo w skali mikro komunikacja 2,0 na parterze czy to w ogóle możliwe? rzeczywiście sama jestem ciekawa jak on wygląda z zewnątrz i jak się prezentuje wewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kynes 25.08.2004 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 tez jestem ciekaw na razie dostalem kredyt w banku (po 63 dniach, a nie 7-miu, jak sugeruje pewien bank ), ledwo 110tys., wiec mam nadzieje, ze sie w nim zmieszcze z wykonczeniem.... powiadacie ze maly.... no tak, maly, ale wlasny, z ogrodkiem, z naturalnym stawem, murowanym grillem, prawdziwa ucieczka od codziennego stresu. wole maly domek niz 5 duzych mieszkan pozdrawiam! kynes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.08.2004 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 co prawda to prawdatrzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kynes 27.08.2004 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 a dziekuje dziekuje. jestem juz po pierwszym slowie z budowlancem - robocizne wycenil (wlacznie z fundamentami) za 6-7 tysiecy (nie liczac wiezby dachowej). za stan surowy zamkniety. to chyba nieduzo prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 27.08.2004 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 kynes, a mnie się podoba zresztą podobają mi się domy tego archtekta. Sama będę budowała STAR-43 http://nowydom.onet.pl/_i/projekty/2118/medium.jpg i tanio Ci policzyli cenę budowlańcy, mnie na wiosnę zaśpiewali 7 tys za mniejszy dom. Pozdrawiam i życzę powodzenia w budowie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kynes 27.08.2004 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 kynes, a mnie się podoba zresztą podobają mi się domy tego archtekta. a dzieki dzieki Ewusia ). ogladalem sobie Stara-43, niczego sobie obliczalas juz moze calkowity koszt budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts