ofero24_pl 16.04.2016 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Udrażnianie Przepychanie Zlewozmywaka Rur WC UmywalkiWarszawa Profesjonalne przepychanie udrażnianie sprężyną mechaniczną z wymiennymi końcówkamiktóre usuwają tłuszcz, rozbijają zatory. Jeżeli posiadasz problem z zapchanymzlewem zlewozmywakiem, zapchaną umywalką, zapchanym wc, koniecznie zgłoś się do mnie!Hydraulik udrażnianie rur, syfonów, usługi hydrauliczne dla domu i biura.Na mojej witrynie internetowej będziesz miał możliwość zapoznania się z moją szczegółową ofertą. Mokotów, Bielany, Bemowo, Ursynów, Białołęka, Grochów, Gocław, Marysin, Saska Kępa, Wola, Wawer, Wilanów, Rembertów, Powiśle, Kabaty, Ursus, Włochy, Tarchomin, Wesoła, Ochota, Targówek, Sadyba, Żoliborz, Anin, Miedzeszyn, Międzylesie, Radość, Falenica, Praga Południe, Praga Północ, Okęcie, Stegny, Zacisze, Bródno, Wał Miedzeszyński, Marysin Wawerski, Powsin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts