maxima12 02.11.2016 03:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Jestem Malwina, chciałam Wszystkich przywitać Mieszkam pod Warszawą / Janki i okolice / i jestem na "zakręcie"... mieszkam tu 40 lat, ale już nie chce po sąsiedzku z "bratem" Myślę o wybudowaniu nowego gniazda, ale łatwo mi nie będzie bo jestem tylko z córką. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 02.11.2016 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Janki to jak sąsiadka Budowa nowego gniazdka łatwa nigdy nie jest. Ale skoro już trafiłaś na forum to z pewnością będzie Ci łatwiej. Jeśli się zdecydujesz. Załóż dziennik budowy. Tu są wszystkie dzienniki, założy nowy temat, wymyśl nazwę i zaczynamy http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?18-Dzienniki-budowy-dzie%C5%84-po-dniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts