mineiro 23.08.2004 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Mam pytanie odnośnie lodówek i kuchenek.Nie wiem jaką wybrać.Na oku mam lodówkę-Amicy i wydaje mi się że jest dobra,choć spotkałam się z opiniami, że ta firma nie jest za dobra.Drugie pytanie to jaka kuchenka?bo na oku mam Indesit i też wydaje mi się, ze jest super a opinie są zróżnicowane...więć jak to jest/nie wiem jaka byłaby najlepsza.A nie chcialabym drogiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 28.08.2004 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2004 kilka dobrych lat temu kupiłem lodówkę Amicę, potem drugą (ta pierwsza z racji za małej pojemności wylądowała na działce) i jestem zadowolony, żadnych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miska 30.08.2004 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Amica dobra firma, mam i nie narzekam .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts