Paty 23.08.2004 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Jakiej firmy lodówkę maciel ub zamieżacie kupić?Czy będzie to standardowy układ na górze zamrażalnik a na dole "lodówka właściwa" czy też może zamrażalnik na dole z szufladami a na górze chłodziarka?. Jakie są Wasze doświadczenia w tym temacie? Pozdrawiam Paty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berenika 23.08.2004 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Polecam Liebherra. Panuje powszechna opinia, że są to najlepsze lodówki. Mogę ją tylko potwierdzić. Miałam taką lodówkę z komorą biofresh i trzema szufladami zamrażarki na dole. Spisywała się super. Można ustawiać różne temperatury- osobno w chłodziarce, osobno w zamrażarce. Była cichutka- działają mi na nerwy głośno załączające się lodówki Komora biofresh jest super- faktycznie dłużej utrzymuje świeżość warzyw i owoców. Jedyny mankament przy komorze Biofresh to mniejsza liczba półek na drzwiach. Ale za to jest taka śmieszna półeczka na butelki zamiast jednej tradycyjnej szuflady na warzywa. Jednym słowem POLECAM. Na pewno do dwojej nowej kuchni kupię taką samą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 23.08.2004 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Wprawdzie mam trochę mniejszego liebherra, czarnego w dodatku.Mogę tylko polecić taką lodówkę - jest cicha i energooszczędna.U mnie zamrażalnik jest u góry i jest to jedyny mankament - następną lodówkę kupię z zamrażalnikiem u dołu.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 24.08.2004 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 My mamy Whirlpoola, dwa agregaty, zamrażalnik (3 szuflady) na dole. Od 8 lat działa bez zarzutu. Miała 7-letnią gwarancję na agregaty.Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaK 24.08.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Siemens. Gorna czesc w calosci to komora swiezosci 0st plus maly zamrazalnik. Dolna (tam gdzie zazwyczaj zamrazarka) to chlodziarka 3-11st. Lodowke kupowalam biorac pod uwage nasz tryb zycia: w zamrazalniku zazwyczaj trzymamy jedno pudelko lodow i pare mrozonek, wiec nie potrzeba nam zamrazarki na pol lodowki. Kupujemy duzo "plasticzkow" - serkow, kefirow, jogurtow itd. wiec potrzebowalismy sporej pojemnosci chlodziarki, zeby kupowac to nie czesciej niz raz na tydzien. Do tego owoce, warzywa, krojone wedliny, sery itd. - komora swiezosci (mam nadzieje) pozwoli wydluzyc przerwy pomiedzy kolejnymi wyprawami do sklepu. A do tego moj mezczyzna ma sporo miejsca w chlodziarce na chlodzenie piwka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 25.08.2004 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 zdecydowanie bezszronowa(komora zerowa, nie trzeba rozmarażać, dłużej żywność pozostaje świeża), naprawdę przyzwoite są firm LG i Samsung. Mi się podoba Samsung srebny i cena przyzwoita jest, około 2300zł, modele białe już od 1800zł. Aha !!! jak coś polecacie to piszcie ile to kosztuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 25.08.2004 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Polecam lodowke Whirpool amerykanska side by side, jest duza, ale naprawde swietna. Mam taka juz 6 lat, zadnych zarzutow, wszystko sie miesci, jest cicha. Przyjechala z nami z Anglii i mam nadzieje, ze bedzie z nami tak dlugo jak nasza suszarka amerykanska (prawie 20 lat). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konik 25.08.2004 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Mam od wielu lat lodówkę Electrolux. Spisuje się super, jest jak dotąd absolutnie bezawaryjna, do tego ładna (przynajmniej dla mnie). Teraz kupiłam pralkę i piłę do drzewa tej samej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajerka 11.09.2004 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2004 A co sądzicie o lodówkach Gorenje? Prawdę mówiąc podobają mi się wizualnie i ta duża ilość póleczek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 11.09.2004 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2004 ja mam gorenje od pol roku i jestem bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 12.09.2004 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2004 a co z serwisem gorenje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 12.09.2004 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2004 mi na razie nie byl potrzebny... wiec sie nie wypowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 12.09.2004 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2004 My mamy już 5 lat duńską Vestfrost. Bardzo porządna. Nic się nie psuje. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Zabieramy ją do nowego domu. Będzie stała w spiżarni (trochę szkoda, bo jest ładna - srebrna). W kuchni będziemy mieli podblatowego Boscha z zamrażalniczkiem na lód do drinków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
larry 13.09.2004 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Ja zakupiłem lodówko-zamrażarkę firmy Ariston i to model z wyższej półki. Niestety po podłączeniu sprzęt zamiast chłodzić zaczął grzać „żywym” ogniem. Zwarcie jakie powstało w panelu sterowniczym spowodowało stopienie się obudowy panelu. Elektryk sprawdzał i co dziwo mimo iż różnicówka działa nie wyłączyła prądu, mimo iż na obudowie lodówki było jakieś tam napięcie. Złożyłem pismo żądając wymiany sprzętu na nowy, bo lodówka z funkcą grilla mi jest nie potrzbna. Zobaczymy co ciekawego mi odpiszą. Przy okazji polecam w takich sprawach kontaktować się z Federacją Konsumenta. Oni tam służą pomocą i radą w takich przypadkach. Al żeby mi sprzedać takie bubla. „POWINNI TEGO ZABRONIĆ”.PozdrawiamKrasnaLL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaK 14.09.2004 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 A propos komory swiezosci w lodowce. Na poczatku cieszylam sie jak dziecko z nowego nabytku, ale rodzinka skutecznie zepsula mi cala radochę W zęby ich pomidorki kłuja bo za zimne... Faktycznie - warzywa, wedliny, mieso przechowują się świetnie, widać zdecydowaną różnicę w czasie przechowywania, tyle, że jak zapomnę (albo nie przewidzę) wyjąć pomidorka z szuflady 0st i przelożyć do chlodziarki albo koszyka na owoce to z rańca jest zgrzytanie zębami I nie pomaga tłumaczenie, że mamy w domu najnowszą technologie i trzeba się przyzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 14.09.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 To im włóż do mikrofali na 10 sek rozmrażania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 14.09.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Ja też mam Electrolux - 2 komory: dół - zamrażalnik, góra-chłodziarka, funkcja samorozmrażania a poza tym jest granatowa z bukowym uchwytem do otwierania . Zachorowałam jak ją zobaczyłam. Sprawdza się żnakomicie, mamy ja już 4 lata, nic nigdy nie zaszwankowało! Miała tylko jedną wadę kosztowała 3,5 k PLN No cóż: cierp ciało coś chciało ! Pozdrawiam, Alison Mam od wielu lat lodówkę Electrolux. Spisuje się super, jest jak dotąd absolutnie bezawaryjna, do tego ładna (przynajmniej dla mnie). Teraz kupiłam pralkę i piłę do drzewa tej samej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 28.09.2004 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 ja mam Liebhera od paru lat. Jestem bardzo zadowolona. Ta w zabudowie jest naprawdę bardzo cicha. Sprawdza się przy otwartej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia28 30.09.2004 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Od czterech lat mam Whirlpoola, zamrażalnik na dole z 2 szufladami a na górze chłodziarka. Nie jestem zbyt zadowolona. Mimo naszych (i nie tylko naszych) usilnych starań, ciągle wyje jak dinozaur... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juras XR4Ti 30.09.2004 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Nie wiem co, ale z doświadczenia - Wszystko, byle nie ZANUSSI. Niby działa, ale jakość materiałów i wykonanie 3cm poniżej lustra szamba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts