Cuzanka 23.08.2004 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Solidny inwestor poszukuje solidnego i słownego wykonawcy do budowy domu we Wrocławiu. Serdecznie proszę o namiary na sprawdzone i rzetelne ekipy, bo jestem zrozpaczona wynikami dotychczasowych kontaktów z polecanymi firmami. Cuzanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamucha 23.08.2004 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Jest firma k_bud Pana Józefa tel 071-354-20-95 Wybudowała wiele domów a mój bedzie budował w przyszłym roku na wiosnę. Ściągam go z ekipą do Warszawy. Co do cen to nie wiem jak we Wrocławiu ale w porównaniu z Warszawą jest konkurencyjny. Powodzenia Solidny inwestor poszukuje solidnego i słownego wykonawcy do budowy domu we Wrocławiu. Serdecznie proszę o namiary na sprawdzone i rzetelne ekipy, bo jestem zrozpaczona wynikami dotychczasowych kontaktów z polecanymi firmami. Cuzanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 23.08.2004 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 dobrzyk ma liste sprawdzonych firm - szukaj w grupie wrocławskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts