maciuspala 02.11.2016 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 WitamSzukając materiału na ściany 2 warstwowe wypatrzyłem bloczki firmy Betler.Porównując do Termaliki, H+H czy Solbetu cena wynosi sporo taniej.Termalika czy H+H za 24 wychodzi ok 8 zł z transportem a Betler chce 6,2 za szt +transport 550 netto.Czy ktoś z Was miał do czynienia z tym produktem i czy niższa cena bo niższa jakość czy brak kosztów reklamy i marketingu.Oczywiście czekam na " promocje zimowe" ale porównuje teraz ceny żeby mieć punkt odniesienia do późniejszego targowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciuspala 04.11.2016 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 Po kilku dniach nikt nie wyraził opinii o tym produkcie więc pewnie ryzykiem by było zakup tego produktu.Niby prawie 2 tys oszczędności na całej budowie ale chyba raczej zainwestuje w coś bardziej znanego.Szkoda bo cena kusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofb51 04.11.2016 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 Ja buduje z h+h i chyba moge polecic. Sa naprawde rowne, przynajmniej te ktore ja mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciuspala 04.11.2016 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 H+H ma kilka fabryk u mnie w rejonie są ze Skawiny bo najbliżej.Znajomy murarz chwalił że są dobre ale też chwalił Termalikę oraz Solbet ze Stalowej Woli.Teraz większy problem mam z gęstością bo raczej byłbym ku gęstości 600 a murarz narzeka że stary nie nie ma siły dźwigać ciężkie i wielkie bloki Gęstość 400 wazy 18 kg ale juz 600 wazy ok 25 kg.Znów na składach mówili mi żeby nie brać Termobeta bo 0,50 zł tańszy a majstry narzekają że krzywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofb51 04.11.2016 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 Jakby nie patrzec to zycie, zdecydowal sie budowac to niech dzwiga, sam decydujesz jaki chcesz material a nie bo komus nie pasuje bo za ciezki albo kolor nie ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciuspala 04.11.2016 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 Wiesz jakby brał od metra czy roboty to bym kupił z domieszką ołowiu niech dźwiga jak kasę bierze ale będzie liczył po bożemu więc muszę mu pomagać żeby mi nie zszedł ze świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts