madmx 02.11.2016 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Witam. Kupiłem zestaw podtynkowy grohe za 999zł w castoramie. Po zamontowaniu wydaje mi się że bardzo dużo wody leci na małym spłukiwaniu i na dużym. W instrukcji coś o tym jest ale jak dla mnie to jest to nie zbyt zrozumiałe. Mógł by ktoś mi to łopatologicznie wyjaśnić jak to zmienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 03.11.2016 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Udało mi się coś takiego poszukać , może pomorze ... Aby dostać się do regulacji Z, należy wyciągnąć tą rurkę białą po środku. Jak to zrobić pokazane jest na stronie 4 na dole po lewej: trzeba przekręcić w lewo a potem wyciągnąć do góry. Regulacja jest jednak kiepska i ciężko wyregulować tak jak by się chciało. No ale można się pobawić i w końcu mi się udało osiągnąć mniej więcej zamierzony efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 03.11.2016 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 I jeszcze coś takiego ; https://www.youtube.com/watch?v=QNNLnygHLC4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts