Jarek.P 23.08.2004 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Na gwałt może nie sam rzeczoznawca, ale jego orzeczenie. Chodzi rzecz jasna o kredyt hipoteczny na zakup działki, rzeczoznawca potrzebny z terenu Warszawa/Marki/Białołęka. Może ktoś podsunąć kogoś, kto mnie nie puści w skarpetkach? J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 24.08.2004 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Nikt nie pomoże? To może chociaż jakieś info, ile zwykle taka opinia rzeczoznawcy kosztuje? Czy cena 450-500zł za wycenę działki to dużo czy mało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tuasia 24.08.2004 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 ja zostanę rzeczoznawcą dopiero za rok. Ale gdyby już była to za 500zł bym Ci wyceniła działkę. W warszawie za wycenę mieszkania jak dobrze poszukasz to znajdziesz rzeczoznawcę który wyceni Ci za 600zł. Więc podjerzewam że znajdzesz kogoś kto wyceni Ci za 500 zł działkę. Dzwoń i się pytaj ile wezmą. Sporo rzeczoznawców ma swoje strony internetowe. Wpisz w wyszukiwarce rzeczoznawca majątkowy i podzwoń do tych z Warszawy lub okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 24.08.2004 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 ale lepiej nie mów że gwałt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 02.09.2004 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Nikt nie pomoże? To może chociaż jakieś info, ile zwykle taka opinia rzeczoznawcy kosztuje? Czy cena 450-500zł za wycenę działki to dużo czy mało? Ja dostalam wycene za 350 zl - szczecin pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts