Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

a ja szukam zdjęć łazienek:)

magi

Recommended Posts

magi,

przejdź się do jakiegoś empiku, jest parę wydawnictw: Weranda, Tak mieszkam, Stylowy dom, Moje mieszkanie - nr specjalny o łazienkach i kuchniach.

W Stylowym Domu są przecudne łazienki (takie tam łazieneczki, na oko to ze 30-40 m2) z kominkiem, sofą i wielkimi oknami z wyjściem na taras ...

ale parę pomysłów jest do ściągnięcia, już zaczynamy z mężem dochodzić do porozumienia co do łazienek

to dobry znak

magi - tak jak pisała BK możesz skorzystać z usług projektanta. Naszą łazienkę zaprojektowala pani, która pracowała tam gdzie kupowaliśmy glazurę (za projekt nic nie płaciliśmy). Myślę, że warto skorzystać z usług takiej osoby, zawsze coś doradzi i ma lepsze pomysły niż my.

podaję adres - http://www.cerim.it - piękne płytki i zdjęcia z aranżacjami.Co do projektu, zastanów się :

1.styl łazienki -klasyczna czy nowoczesna

2.jakie urządzenia w niej potrzebujesz

3.ile masz do wydania - jeśli sporo-idź do salonu łazienek, jeśli najpierw znasz odpowiedź na powyże pytania, bo inaczej jeszcze bardziej Cię zakręcą, a zaproponują wszystko, co drogie

- jeśli trochę mniej, a stać Cię na ceramikę z Koła - zaprojektują Ci za darmo

- jeśli jeszcze mniej - salon z płytkami jest dobrym pomysłem - też zaprojektują za darmo - a na schemacie będziesz miała rozkład urządzeń i wstawisz tam potem np. armaturę i biały montaż z Castoramy.

Co do pomysłu - zastanów się...wchodzisz rano do swojej ulubionej łazienki....przez wiele, wiele dni ma Ci się podobać...

Czy ma być ciepła...czy też lubisz coś nowoczesnego...w jakim stylu masz cały dom...Czy masz dużo drobiazgów, a każda kobitka ma ich setki,potrzebne Ci będą szafki.Jeśli masz dużo miejca, wstawisz sobie wolnostojącą, może jakiś rattanowy fotelik do tego, np. z Ikea.Jeśli małą łazieneczkę - szukaj umywalek z szafkami lub...Jest tak wiele pomysłów.Ja podpatrzyłam właśnie w Cerim.