partner 23.08.2004 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Witajcie. Mam mały problem z ustaleniem składu zaprawy do murowania fundamentów z bloczków betonowych. Rozmawiałem z kilkoma osobami i każda mówi co innego. Przeglądałem też forum i nie znalazłem na to przepisu. Może mi pomożecie. Chodzi mi o to ile piachu i wapna oraz wody daje się na worek 25 kg cementu. Pozdrawiam wszystkich budujących. My stawiamy D 07. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 24.08.2004 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Witam ja fachowcem nie jestem ale co mi wiadomo jak murowałem kanał z bloczków betonowych czyli fundamentowych ze tam tylko dałem wode piach i cement zero wapna i tak samo zbudowali mi piwnice Pozdrawiam ARi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts