Gość 11.02.2003 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2003 Czy wy dyskutujecie o oknach czy o d. maryniMoje zdanie- PCVEkologia-"porzadne drewniane" z drewnem nie maja nic wspolnego sa juz "przeksztalconym" drewnemStrona praktyczna -bez komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga35 13.02.2003 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2003 Dzięki Alex, że napisałeś o tych farbach do PCV, dobrze wiedzieć. Już myślałam, że nie mam szans na zmianę koloru moich okien (a chciałabym kiedyś mieć jasnozielone). Na początku chciałam tylko drewniane, ale dobre drewno kosztuje dużo i też nie wiadomo na co się trafi. Po wielu debatach doszliśmy do wniosku, że te drewniane okna z naturą mają już niewiele wspólnego (jak już ktoś wcześniej napisał), a jest wiele sympatyczniejszych zajęć od malowania okien.Pozdrawiam. Jaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 25.02.2003 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 Drewniane ,drewniane i takie kupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daark 26.02.2003 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2003 Wedłum mnie lepsze są drewniane, ale dużo zależy od producenta. Ja wybrałem drewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M.Nowak 28.02.2003 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2003 ja założę okna drewniane bo po pewnym czasie mogę zeszlifować stary lakier i okna będoą jak nowe. Plastiki trzebaby wymienić na nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 02.03.2003 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2003 M.Nowak Akurat będą jak nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.03.2003 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 A ja widziałem dom z nowymi oknami drewniamymi "przepuszczającymi powietrze" a na ścianach rosły sobie grzybki, na ościeżnicy zresztą też. Wentylację powierzmy nawiewnikom lub wentylacji mechanicznej, a nie ramom okiennym.Zdecydowanie okna plastikowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.03.2003 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Plastikowe to bede mial kosze na smieci a nie okna. Jesli nie stac mnie na cos, to pisze wprost, ze nie mam kasy. Bzdurne argumenty, ze cos tam widziales, co bylo be, wloz sobie do kieszeni. Bezimienny (bo z plastiku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.03.2003 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Dobre ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dave 07.03.2003 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 Tylko drewniane. Zadnych sztucznosci w domu. Z PCV to faktycznie moze byc kubel na smieci. Polecam artykul o oknach drewnianych w ostatnim Ladnym Domu (3/03). D. [ Ta wiadomość była edytowana przez: Dave dnia 2003-03-07 11:50 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.03.2003 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2003 Jeden woli okna drewniane, drugi plastikowe, ale żeby żadnych sztuczności w domu ??????????To jak ty chcesz w nim żyć ?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.03.2003 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2003 Ty anonimowy mozesz wytrzymac bez gumowej kobiety ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.03.2003 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2003 Ja mam okna z PCV...i stac mnie było na porzadne okna drewniane..mimo to zdecydowalam sie na inne..a stwierdzenie ,ze w domu z pcv to bedziesz miał tylko kubel na smieci...no coz nie mam potzreby komentowania:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.03.2003 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2003 Żadnych sztuczności w domu jak będę potrzebował to na pewno będzie drewniana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 12.03.2003 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2003 Wiecie co - te spory są beznadziejne. Dawno już mówiłem, aby ten wątek skasować. Co za bzdurna dyskusja. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.03.2003 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2003 Zaloze sie z Anonimowym, ze za cholere nie da rady swoim interesem drewnianej kobicie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 18.03.2003 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 taka dyskusja będzie trwała do końca świata i jeszcze dwa dni dłużej. Ciekawe w sumie. AGNES - pozdrawiam za naprawdę konstruktywną dyskusję - nie daj się tym sceptykom. Faceci z oknami mają tyle wspólnego co czasami przez nie wyglądają. To kobiety je myją, szorują, wieszają firanki, itp. itd. Do kobiet należy też wybór okien - to moje wieloletnie obserwacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.03.2003 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 pchełek...popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.03.2003 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2003 "To kobiety je myją, szorują, wieszają firanki, itp. itd."POdpisuje sie po tym, oby tylko to robily do konca swiata i jeszcze dwa dni dluzej. Ziutek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viator01 28.03.2003 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 Agnes Z tym paczeniem się wszystkich okien drewnianych trochę przesadziłaś. Jeśli przecytasz moją wcześniejszą wypowiedź to dowiesz się, że jestem właśnie takim nieszczęśnikiem, który kupił okno z PCV z podobno dobrych profili - rehau - i po pewnym czasie okazuje się, że właśnie przez to okno wieje bo się powyginały profile. Uważam, że i jedne i drugie okna mają zalety a o ich stosowaniu decyduje przede wszystkim estetyka - wg mnie plastikowe wyglądają lepiej w nowoczesnych wnętrzach (nie będę tu dyskutował o cenie bo masz rację, że jesteśmy raczej biedni, ale może Niemcy są bogatsi bo nie dają się tak łatwo naciągać na byle co ). Wg mnie nie ma okien lepszych i gorszych pod względem materiału, są producenci dobrzy i źli. Np. okna z Sokółki są w ostatnim okresie beznadziejne (wiele osób się nabrało bo firma jest znana a nikt nie bierze pod uwagę, że jakość produktu nie zależy od renowy ale wręcz odwrotnie, tylko że rynek wolno reaguje na bniżkę jakości) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts