Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Rów o długości najdłuższej krokwi, wypełniony do połowy wodą z impregnatem a mój kochany piesio napił się tego to ... :o :o :o Przeganiam go, a ten myśli, że się gniewam na niego i łapę mi daje. Patrzę co się z nim dzieje a on nic, biega smutny, bo go na działkę nie chcę wpuścić. Szczęście w nieszczęściu, że w rowie było 200l wody i dopiero co wsypane 10 kg rozcieńczonych granulek, więc roztwór miał nikłe stężenie. Cały czas psiaka obserwuję, a on nic. Jedyna oznaka to dosyć często ziewa. :( Wychodzę na nockę do pracy, a on już na siatce łapami się opiera, bo myśli, że do niego wyszłam i na spacer pójdzie :-?

PILNUJCIE SWOICH ULUBIEŃCÓW!!!

https://forum.murator.pl/topic/22272-s%C5%82uchajcie-m%C3%B3j-piesio-napi%C5%82-si%C4%99-impregnatu/

Nic się nie martw on się przecież tylko trochę chciał odrobaczyć - :D :D :D -profilaktyka coraz więcej żyjątek ją stosuje :D :D :D

Dobre sobie. :-? Szczęście, że zdążył tylko dwa razy zawadzić językiem.

Ale na serio nic mu nie będzie bo to nie są przecież jakieś agresywne czy trujące środki są to zwykle sole czyli coś w rodzaju soli kuchennej czy saletry do mięsa. Napewno nic mu nie będzie. Nie kojarz tego również z herbicydami.
Ale na serio nic mu nie będzie bo to nie są przecież jakieś agresywne czy trujące środki są to zwykle sole czyli coś w rodzaju soli kuchennej czy saletry do mięsa. Napewno nic mu nie będzie. Nie kojarz tego również z herbicydami.

To był "Tytan". Czy on jest na bazie soli?

Nie wiem ale do konserwacji drewna nie mogą być uzywane środki agresywne bo by drewno zgnilo jak nie wierzysz to ja mogę się napić Twojego środka do konserwacji drewna i to nawet normalnie rozcieńczonego najwyżej jutro będę miał twardą k..ę :p :p :p .

Który ten czarny się napił ? bo masz chyba dwa pieśki?

Nie wiem ale do konserwacji drewna nie mogą być uzywane środki agresywne bo by drewno zgnilo jak nie wierzysz to ja mogę się napić Twojego środka do konserwacji drewna i to nawet normalnie rozcieńczonego najwyżej jutro będę miał twardą k..ę :p :p :p .

Który ten czarny się napił ? bo masz chyba dwa pieśki?

Wierzę Ci. Nie będę takim niedowiarkiem, nie musisz go pić. :)

Tak, to ten czarny się napił - jest wielkim pieściochem i najlepiej to by chodził oparty o moją nogę. Na budowie chodzi za mną cały czas i odstępuje ode mnie tylko jak ma dostać jeść i jak ktoś obcy się kręci.