Pagin 23.08.2004 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 WitamCoby zaistniec w galerii zalozylem album. Dom budowany jest wg projektu APS 115 firmy Archi-Projekt z Lublina. Zapraszam do ogladania.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosiek 23.08.2004 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Fajny domek, ale zobaczyłam tylko projekt. Chyba podałeś tak jak ja w pierwszym poście: link do logowania się a nie dooglądania albumu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 24.08.2004 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Fajny domek, ale zobaczyłam tylko projekt. Chyba podałeś tak jak ja w pierwszym poście: link do logowania się a nie dooglądania albumu. A o poranku jasnosc nadeszla i oswiecila tworce. Znaczy sie album dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 24.08.2004 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Pagin gratulacje - sporo już za Tobą. Ja wciąż walczę z fundamentami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 24.08.2004 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 No bardzo fajna chatkaZrobiliście te dwie łazienki na piętrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 24.08.2004 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Witam,Wyglada na to ze na pietrze bedzie jedna lazienka (w pomieszczeniu z oknem), zas w ciemnym pomieszczeniu pralnia (moze z kibelkiem). Druga lazienka bedzie na parterze tak jak w projekcie, z tym ze jest poszerzona o 40 cm kosztem pokoju obokPozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 24.08.2004 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Hejka !!! No nareszcie mogłam zobaczyć to Twoje Cudeńko -śliczna chałupka .... gratuluję!!! Dachóweczka piękna Ci jak malowanie a u mnie jeszcze tak daleko.... Pagin , wrzuć fotki wnętrza - czekam niecierpliwie. Całuski dla synusia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 24.08.2004 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Osowa dzieki za mile slowa i caluski (szkoda ze nie dla mnie ). Co do wnetrz to bede musial zalozyc nowy album bo obecne zdjecia zajely cala przestrzen dostepna dla jednego albumu. Ale co mi szkodzi, zaloze drugi, albumy nie wolaja jesc Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 24.08.2004 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 HejBardzo fajna chatka( bez wazeliny) i moim guście , ale efekt bedzie , jak bedą okna no i elewacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 24.08.2004 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Bodzio_g dzieki za mila opiniePozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 25.08.2004 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Witam,Zaktualizowalem, rozszerzylem co nieco album i przenioslem go z Onetu na Yahoo. W koncu co 30 MB przestrzeni na dysku to nie 5MB jak na Onecie. Zapraszam do ogladaniaPozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.08.2004 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 no i wszystko jasne pytałam z ciekawości ładne kwiatki masz na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 03.10.2004 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2004 Witam,Dokonalem malej reorganizacji albumu dolaczaja rysunki i aranzacje wnetrz z projektu domu. Zapraszam do ogladaniaPozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts