chandra 03.01.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Jeżeli chcesz dodatkowo wygłuszyć to proponuję zastosowanie " Pianomatu " ( http://www.pokrycia-podlogowe.pl/oferta/akcesoria/62 ) - wygłuszy i dodatkowo będzie miękko i przedłuży żywotność wykładziny . Pozdrawiam dziękuje:) ta informacja na pewno sie przyda - właśnie o wygłuszenie chodzi mi najbardziej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 04.01.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Właśnie, zapomniałam o piance! Czy nie można by zdemontować Twojej korkowej podłogi i położyć pod nią specjalną piankę? Są różne jej rodzaje i grubości. Szkoda zakrywać taką piękną podłogę. P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chandra 06.01.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 podłoga wygląda pięknie, jest w odcieniach żywego pomarańczu, ja chciałam dać pod parkiet jakieś podkłady czy coś innego ale wszyscy (np w sklepie) mówili że nie trzeba, tak więc mam klejony parkiet bezpośrednio do płyty osb na razie żadnych zmian nie będzie ale pomysły jak to poprawić się przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 22.03.2012 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 przeczytałam wątek i decyduję się na wykładzinę chociaż do sypialni i może na antresolęmusze się wybrac do sklepów rozejrzeć się co mają i w jakich cenachjaki kolor byście dobrali do białej szafy w połysku z brązowymi wstawkami ciemnymi, ciemny parapet, łóżko chyba też białe z widocznymi słojami, a kolor ścian brąz z beżami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 22.03.2012 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Ciemniejszy odcień brązu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 23.03.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 wczoraj zajrzałam do Obi wybór mały ceny w okolicy 30 zł za metr i chyba szafę zrobię w beżu a nie bieli będzie lepiej pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 24.03.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 wczoraj zajrzałam do Obi wybór mały ceny w okolicy 30 zł za metr i chyba szafę zrobię w beżu a nie bieli będzie lepiej pasować Leć do Komfortu, mają tego od zarypania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malinos78 27.03.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 W każdej sypialni mam na podłodze wykładzinę dywanową.Pod nimi jest pianka grubości 1,5cm.Użytkowane to wszystko jest od półtora roku i nie wyobrażam sobie innej opcji.Ciepło,miękko i cicho.Rano wychodząc z łóżka nie muszę szukać papci w obawie zetknięcia ciepłej nóżki z zimnym panelem.Dziecko w trakcie dzikiej zabawy nie obija kosteczek.Nie widzę wad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malinos78 27.03.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Zapomniałam dodać,że wszystko kupowane właśnie w Komforcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arass 27.03.2012 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 ja tez polecam wykładzinę ,mam w każdej sypialni ,jak dla mnie rewelacja pod kazdym względem,oczywiscie z pianką 1cm pod wykładziną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 27.03.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 ja tez polecam wykładzinę ,mam w każdej sypialni ,jak dla mnie rewelacja pod kazdym względem,oczywiscie z pianką 1cm pod wykładziną . Arrass Malinos nie wrzucilibyście jakiś fotek jak wygląda sypialnia z takimi wykładzinami. Albo przynajmniej podajcie jakie wykładziny macie położone. Pianka ma 1cm albo 1,5 cm to razem z wykładziną jaka wychodzi grubość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arass 28.03.2012 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 cos chyba widac :)moze znajde lepsze zdjęcie ,ja mam wykładzinę z Holandii sciąganą ...dosc drogo wyszly ale polecam jak najbardziej ,najmniej roboty przy tym jak narazie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arass 28.03.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 jeszcze jedno zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 28.03.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 jeszcze jedno zdjecie No dzięki A powiedz jaka grubość wychodzi wykładziny razem z pianką bo o tego zależy np. wysokość drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arass 28.03.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 1cm pianki i ok 2.5 wykladzina dokladnie nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wikula7 28.03.2012 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Wykładzin jest naprawdę bardzo dużo . Kazdy znajdzie coś dla siebie - grubości wykładzin są od 3mm do nawet 2 cm do tego są podkłady Pianomat pod wykładziny 5 i 10 mm.Koszty wykładzin tez są rózne : od 30 zł/m2 do nawet 200 zł/m2 - wszystko zalezy od tego co się chce i od zasobności portfela .Ja osobiście nie wyobrazam sobie nic innego w sypialni niz wykładzina dywanowa na podkładzie 10 mm - super sprawa .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 28.03.2012 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Wykładzin jest naprawdę bardzo dużo . Kazdy znajdzie coś dla siebie - grubości wykładzin są od 3mm do nawet 2 cm do tego są podkłady Pianomat pod wykładziny 5 i 10 mm. Koszty wykładzin tez są rózne : od 30 zł/m2 do nawet 200 zł/m2 - wszystko zalezy od tego co się chce i od zasobności portfela . Ja osobiście nie wyobrazam sobie nic innego w sypialni niz wykładzina dywanowa na podkładzie 10 mm - super sprawa . Pozdrawiam Wybieram się do Ciebie tzn sklepu już od kilku miesięcy i ciągle nie ma czasu. W sobotę mam jechać podpisać umowę na parkiet dębowy ale cały czas ma rozterki bo nie chcę tego parkietu. Ale jak nie parkiet to co? Tylko już nie mam czasu na dalsze odkładnie decyzji. Wykładziny są fajne ale nawet te droższe mają takich hotelowy wygląd. Czy w sobotę sklep jest otwarty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luki1605 22.01.2017 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 (edytowane) Edytowane 22 Stycznia 2017 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts