Thomas 24.08.2004 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Czy ktoś z forumowiczów korzystał z usług tej firmy (mają biuro w W-wie na ulicy Marsa) a są z Białej Podlaskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mephisto 07.11.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Witam! Podciągam wątek, bo też jestem ciekawa, jaką mają opinię.Może ktoś z Forumowiczów robił u nich kominek? Podzielcie się proszę opiniami!!! Pozdrawiam,Mephisto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anam 07.11.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Ja robiłam u nich wycenę, nie wiem jeszcze czy zdecyduje sie na ich kominek. Co mi sie nie podobało to cena obudowy- zupełnie inna na stronie a inna w rzeczywistosci. Tłumaczą to tym że to cena do konkretnej obudowy, która jest na ekspozycji. Niestety mają co najwyżej 10 kominków na wystawce a w necie sprzedają kilkadziesiąt i z tym to chyba kręcą ( różnica w cenie około 2,5 tys). To co widziałm na wystawce jest ok. dodatkowym atutem jest to, że montują kominek w ciągu 2-3 dni oraz za całość + wkład liczą 7 %VAT. Ceny dość wysokie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polcraft 31.05.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Jestem przedstawicielem firmy Polcraft.Chciałbym celem wyjaśnienia odpowiedzieć na poprzedni post. Różnica w cenie wynika z powodu tego że promocja dotyczy kominków ekspozycyjnych, które zostały przeznaczone do sprzedaży i z tego powodu też zostały przecenione. Nasza firma ma drugi sklep w Białej Podlaskiej i tam prezentowane są pozostałe kominki których nie ma w Warszawie. Zaręczam że działamy jak najbardziej uczciwie a różnica w cenie zapewne wynikała z faktu że chciała Pani zupełnie nowy kominek (nie pochodzący z ekspozycji) na który nie ma oczywiście promocji i stąd mogła wynikać różnica ceny. Nie widzę jednak przeszkód aby nie mogła Pani zdecydować się na kominek ten który jest w promocji i przez to tańszy. W przypadku dalszych pytań proszę o kontakt 022 612-58-10. Czy fakt że mamy gotowe kominki które chcemy sprzedać po obniżonej cenie powoduje nieporozumienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts