kol 24.08.2004 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 czy kogoś kiedyś bolało kolano? gdyż ja właśnie to przeżywam. Jeden lekarz zalecił mi fizykoterapię gdyż uważa że zdenerwowałam kolano, drugi natychmiast dał mis kierowanie do szpitala na operację gdyż uważa że mam chorą łękotkę. i kogo tu słuchać. z tego wszystkiego boli mnie już nie tylko kolano ale każdy staw, to chyba reakcja na nerwy. czy ktoś miał chorą łękotkę ? jak u was to rozpoznano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sidney 02.09.2004 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 witam w klubie, ja naderwałem sobie wiązadła kolanowe przednie, przykra sprawa i co najgorsze już drugi raz , po piewsze to powinnaś zrobić usg kolana aby coś mozna było powiedzieć, mnie od razu skierowano na usg. lekarz który robił usg powiedział żę oprócz wiązadeł przednich także łękotka ma zniejszoną echogeniczność(uraz typu przeciążeniowego) i na 80-90% wszystko jest z nią w porządku ale głowy nie da sobie za to uciąć, a pani doktor od fizykoterapi po obejrzeniu usg powiedziała, że na dwoje babka wróżyła (i bądź tu mądry). juz drugi tydzień zasuwam na fizykoterapie (lampy dla osuszenia kolana ze znacznej ilości krwi). ale chyba wszystko jest w porzadku po woli jest co raz lepiej, więc chyba łękotka w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts