godzilla 26.08.2004 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 No i to wlasnie rodzi takie problemy... Ze lis wlazi na podworko i robi kupki gdzie mu sie podoba a worki rozrywa i rozwleka zawartosc... a ja uwazam inaczej.... nawet w polsce, gdzie ludzie grodza sie od momentu kupienia dzialki kazdy lis wejdzie bez problemu przez lub pod brama, przez lub pod furtka lub w innym miejscu..... swiadomosc tego ze w zasadzie nikt ci nie wejdzie na twoja dzialke jest calkiem w porzadku... ja np trzymam od groma narzedzi, poczawszy od wiertarki poprzez narzedzia ogrodnicze do szlifierki katowej w komorce kolo domu, ktora jest zamknieta na skobel a klodka wisi nieuzywana.... i fajnie jest... z ludzmi nie mam problemow.... to ludzie sa winni ze zwierzyna sie rozpanoszyla bo wkraczajac na nie swoj teren/dzialke rozrzucaja szczepionki przeciw wsciekliznie, ktora skutecznie ograniczala liczbe lisow.... moja zona codziennie spotyka stadko saren gdy idzie rano z psem na spacer.... i one uciekaja dopiero gdy ona sie przyblizy na jakies 20 metrow.... I TU JA SIE SPYTAM - CZY TO JEST NORMALNE??? normalnie to te zwierzaki powinny wiac gdzie pieprz rosnie czujac zapach czlowieka i psa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.08.2004 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 Może nie jest to normalne, ale dla mnie bardzo przyjemne. Codziennie rano widzę z okna sarny, często kuropatwy i bazanty. Dzikie kaczki wiosną przylatuja nad nasz stawik, czasami zając też do nas zawita. Teren mamy ogrodzony, ponieważ nie dalibysmy sobie rady z......ludźmi.' A to komuś przydała sie deseczka i cegły, drewno porąbane lezy, też mamy pewnie za dużo, no i kombajnista, ktory taranował nam drzewka jadąc przez nasz teren Teraz nikt nie zapedza się na nasz teren, siatka nie jest przeszkodą, ale Pepe skutecznie odstrasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 26.08.2004 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 Wracając do lisa. On ma taką definitywność przeżyć czy nie? Jak przeżyć, to albo się ogrodź siatką z drobnymi okami wkopana (może być fundamentem) jakieś 20cm w ziemię, żeby nie przełaził albo jak sugerowaną pułapkę z siatki. Potem typa do worka i 300 km od domu, bo wróci. A jak nie ma przeżyć... Sposobów jest multum. Kwetia wyobraźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 28.08.2004 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2004 Godzilla - Zrób jakąś prostą stronkę ze swoimi zdjęciami. Od kilku wątków śledze je i bardzo mi się podobają a chciałbym troszeczkę więcej obejrzeć tej Twojej Szwajcarii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godzilla 28.08.2004 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2004 Godzilla - Zrób jakąś prostą stronkę ze swoimi zdjęciami. Od kilku wątków śledze je i bardzo mi się podobają a chciałbym troszeczkę więcej obejrzeć tej Twojej Szwajcarii. oj i chcialbym i mi sie nie chce.... ale pomysle...... a co chcialbys zobaczyc? bo ja ostatnio przez pare lat nic nie fotografowalem... ostatnio sie tak rozpasalem jak kupilem sobie lepsza cyfrowke.... i w zasadzie tylko kolo domu sobie pstrykam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godzilla 28.08.2004 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2004 no i podpieprzyl mi buta z ostatniej kompletnej pary teraz bede kosil trawe w prawym jasnobrazowym i lewym czarnym..... tylko prosze bez smiechow i zlosliwych komentarzy.... zrozpaczony godzilla ps zastrzele lobuza..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 28.08.2004 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2004 ... a co chcialbys zobaczyc? ... i w zasadzie tylko kolo domu sobie pstrykam... I to mnie właśnie interesuje. Zdjęcia oczek (i tych Twoich roślinek), ale i życie w takich zakątkach jak Szwajcaria. Na stronie http://homepage.hispeed.ch/andy_k/ powrzucałeś zdjęcia ale nie da się ich obejrzeć. Szkoda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.08.2004 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2004 Przyłączam sie do prośby Walkmena, z wielką chęcia zobaczę Twoj domek, ogrodek i .....lobuziaka lisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godzilla 28.08.2004 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2004 Przyłączam sie do prośby Walkmena, z wielką chęcia zobaczę Twoj domek, ogrodek i .....lobuziaka lisa domek musialbym odnowic z zewnatrz bo do tej pory staralem sie go tak od srodka rozpracowac.... kobita mnie pedzi do scinania trawy bo przez ostatnie dwa miesiace nic nie robilem, najpierw wakacje a potem dluga choroba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godzilla 28.08.2004 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2004 to moja chalupa w szwajcarii.... z tej ladniejszej strony.... http://homepage.hispeed.ch/andy_k/chalupa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 28.08.2004 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2004 Godzilla, chętnię się wymienię butami Ja też mam takiego podeszwożercę. Wyniósł mi skubaniec brązowego pantofelka i kiszka. Ni widu ni słychu. nadmieniam , że mam płetwiastą stopę jak na ziabę przystało a but był na płaskim obcasie. Paradny....nówka sztuka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.08.2004 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2004 Nie wyremontowane domki też mi sie podobają A takich na wysoki połysk to nawet nie lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 28.08.2004 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2004 Dom ma być dla ludzi a nie ludzie dla domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godzilla 28.08.2004 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2004 Godzilla, chętnię się wymienię butami Ja też mam takiego podeszwożercę. Wyniósł mi skubaniec brązowego pantofelka i kiszka. Ni widu ni słychu. nadmieniam , że mam płetwiastą stopę jak na ziabę przystało a but był na płaskim obcasie. Paradny....nówka sztuka... ladny to ladny ale ktory numer??? ja mam 44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 28.08.2004 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2004 Ja mam damską 40 ( czasem nawet i pół) . Hm, zawszeć można wyciąć wentylację na paluchi z przodka. Ewentualnie przerobić na klapek.Grunt by para była.Resztę sie zapastuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godzilla 28.08.2004 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2004 Ja mam damską 40 ( czasem nawet i pół) . Hm, zawszeć można wyciąć wentylację na paluchi z przodka. Ewentualnie przerobić na klapek. Grunt by para była. Resztę sie zapastuje. niby tak.... ale na wadze bede stratny... nie ma gupich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yogi66 28.08.2004 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2004 Ja mam damską 40 ( czasem nawet i pół) . Hm, zawszeć można wyciąć wentylację na paluchi z przodka. Ewentualnie przerobić na klapek. Grunt by para była. Resztę sie zapastuje. Zapastować można nawet ten paluch wystający z dziury wentylacyjnej Godzilla - decyduj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godzilla 28.08.2004 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2004 Zapastować można nawet ten paluch wystający z dziury wentylacyjnej Godzilla - decyduj się waga mi sie nie bedzie zgadzac i bede sie bujal.... nie ma gupich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 28.08.2004 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2004 Godzilla, ja Ci na rękę chcę iść... Zawszeć jak troszku więcej stosowniejszego napoju zażyjesz, to zwalić będziesz mógł na buta. Jak nie decydujesz się ,to ogłoszenie dam na Forum. Ale z czystej sympatii proponuję prawo pierwowzięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.08.2004 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2004 Patrzcie jaki chytrus, na wagę bierze Ziaba dodaj mokrą szmatkę, ale tak, zeby nie wypadla przed kontrolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts