Senser 24.08.2004 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Najlepiej jakieś kruszywo, drobny ceglanu gruz, lesz. Nie interesują mnie szkodliwe odpady....Miejsce przeznaczenia okolice Grodziska Maz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 27.08.2004 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Widziałam tablicę reklamującą interesujący Cię materiał przy trasie poznańskiej kilka km za Błoniem, w strone Poznania, po prawej stronie. Jakiś gość ma i rozwozi (chyba) Przejedź się. Jeśli ja będę jechała to spojrzę jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 27.08.2004 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Widziałam tablicę reklamującą interesujący Cię materiał przy trasie poznańskiej kilka km za Błoniem, w strone Poznania, po prawej stronie. Jakiś gość ma i rozwozi (chyba) Przejedź się. Jeśli ja będę jechała to spojrzę jeszcze raz. To by było ciekawe... Kiedy tam skoczę, ale jak sama może będziesz jechała to spisz jakiś telefon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts