Nina Mirgos 14.09.2006 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Witajcie Manuelowicze Jesteśmy wraz z zona u progu podjecia decyzji o wyborze projektu na dom. Zgodnie (!) uznalismy, ze projekt manuela to jest to czego nam potrzeba. Pozostaje jednak cien niepewnosci, czy to co pieknie wyglada na planie sprawdza sie w rzeczywistosci. Dlatego mamy goraca prosbe do klubowiczow z okolic Grodziska Mazowieckiego - czy znalazlby sie ktos, kto by umozliwil taka konfrontacje? Bylibysmy bardzo wdzieczni Darek+Aga+Adaś Umówcie się z Nami Kontakt do Michała, mojego męża: 502-13-80-31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Druidus 25.09.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Mam pytanko - ile metrów dachu tak realnie wyszło po ułożeniu dachówek? Albo inaczej, jakie dachówki kładliście i ile musieliście ich kupić? Właśnie będę zamawiał dachówki i ta wiedza bardzo by mi się przydała... Planuję kupić Sirius 13, ale bez skrajnych - będzie wykończenie blachą... Poza tym z cieślą i dekarzem też się rozliczam za metr, więc dobrze by było wiedzieć, ile tego tam jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groblus 25.09.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Ale dawno to nie zagladalem.Wyglada na to ze tez bede jednym z was (no moze nie konkrentnie manuelowiczem ale emanuelowiczem), ciesze sie ze manuele ciagle maja sie dobrze, ja obecnie ganiam z papierami od urzedu do urzedu, ale jak w przyszlym roku rusze, to juz nic mnie nie zatrzyma a budowal bede pod Warszawa w Henrykow-Uroczepozdrawiam wszystkichkuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 25.09.2006 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Mam pytanko - ile metrów dachu tak realnie wyszło po ułożeniu dachówek? Albo inaczej, jakie dachówki kładliście i ile musieliście ich kupić? Właśnie będę zamawiał dachówki i ta wiedza bardzo by mi się przydała... Planuję kupić Sirius 13, ale bez skrajnych - będzie wykończenie blachą... Poza tym z cieślą i dekarzem też się rozliczam za metr, więc dobrze by było wiedzieć, ile tego tam jest... Pojęcia nie mam ile dachówek... My się blachą pokryliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts