Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MANUELA - Klub Manuelowiczów - Kto, gdzie buduje?

Nina Mirgos

Recommended Posts

Witajcie Manuelowicze :D

Jesteśmy wraz z zona u progu podjecia decyzji o wyborze projektu na dom. Zgodnie (!) uznalismy, ze projekt manuela to jest to czego nam potrzeba. Pozostaje jednak cien niepewnosci, czy to co pieknie wyglada na planie sprawdza sie w rzeczywistosci. Dlatego mamy goraca prosbe do klubowiczow z okolic Grodziska Mazowieckiego - czy znalazlby sie ktos, kto by umozliwil taka konfrontacje? Bylibysmy bardzo wdzieczni :wink:

Darek+Aga+Adaś

Umówcie się z Nami :)

Kontakt do Michała, mojego męża: 502-13-80-31

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 63
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mam pytanko - ile metrów dachu tak realnie wyszło po ułożeniu dachówek? Albo inaczej, jakie dachówki kładliście i ile musieliście ich kupić?

Właśnie będę zamawiał dachówki i ta wiedza bardzo by mi się przydała... Planuję kupić Sirius 13, ale bez skrajnych - będzie wykończenie blachą...

Poza tym z cieślą i dekarzem też się rozliczam za metr, więc dobrze by było wiedzieć, ile tego tam jest...

Ale dawno to nie zagladalem.

Wyglada na to ze tez bede jednym z was (no moze nie konkrentnie manuelowiczem ale emanuelowiczem), ciesze sie ze manuele ciagle maja sie dobrze, ja obecnie ganiam z papierami od urzedu do urzedu, ale jak w przyszlym roku rusze, to juz nic mnie nie zatrzyma a budowal bede pod Warszawa w Henrykow-Urocze

pozdrawiam wszystkich

kuba

Mam pytanko - ile metrów dachu tak realnie wyszło po ułożeniu dachówek? Albo inaczej, jakie dachówki kładliście i ile musieliście ich kupić?

Właśnie będę zamawiał dachówki i ta wiedza bardzo by mi się przydała... Planuję kupić Sirius 13, ale bez skrajnych - będzie wykończenie blachą...

Poza tym z cieślą i dekarzem też się rozliczam za metr, więc dobrze by było wiedzieć, ile tego tam jest...

Pojęcia nie mam ile dachówek... ;)

My się blachą pokryliśmy :)