Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom w lesie- miał zintegrować się z naturą

Recommended Posts

• Odpowiedzi 107
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mi też :)

@alewe: mam pytanie o ten komin. Rozumiem, że jest on dwuwarstwowy z wełną pomiędzy warstwami? Jak się zachowuje podczas palenia w kominku? Nagrzewa się bardzo?

No nie ukrywam,że się nagrzewa. Nie jakoś mocno niebezpiecznie ale na tyle,że można się oparzyć jak przytrzymasz dłużej dłoń.

• 1 month później...
  • 2 weeks później...
  • 4 months później...
  • 1 month później...
  • 3 weeks później...
  • 4 weeks później...
szczena opada... tyle kasy wydane i piekarnik na dole
Serio? a piekarnik w słupku to jakiś obowiązek czy synonim wydania "tyle kasy"? Jakoś nie wyobrażam sobie słupka w tej kuchni-taka jest koncepcja,że nie mam nawet lodówki w tym ciągu a obok w spiżarni, więc słupek z piekarnikiem to jak kwiatek do kożucha -dla mnie. Funkcjonalnie też mi pasuję a piekę czasem sporo-łączenie z domowych chlebem (polecam wszystkim).Na temat wydanej kasy się nie wypowiem, może tylko jedno,że masę rzeczy zrobiliśmy sami i chyba mogę być dumna ,że wygląda to na "tyle kasy", znaczy,że można osiągnąć taki efekt w miarę niskim kosztem :)

• 7 months później...
  • 2 months później...