Paty 27.08.2004 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Ty na CAŁYM forum obrażałeś mojego tatę , więc w myśl przysłowia "Nie czyń drugiemu co tobie nie miłe " zastanawiaj się co piszesz to i o Tobie nie bedą pisać. Paty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B.Budowniczy 27.08.2004 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Ty na CAŁYM forum obrażałeś mojego tatę , więc w myśl przysłowia "Nie czyń drugiemu co tobie nie miłe " zastanawiaj się co piszesz to i o Tobie nie bedą pisać. Paty. od Paty taty łapy precz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 27.08.2004 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 B.Budowniczy Nie napociłeś się za bardzo pisząc te 6 pościków. Także jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to poprostu zamilknij, albo rzuć ciekawy temat to sobie popiszemy.Paty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B.Budowniczy 27.08.2004 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 B.Budowniczy Nie napociłeś się za bardzo pisząc te 6 pościków. Także jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to poprostu zamilknij, albo rzuć ciekawy temat to sobie popiszemy. Paty. Mogę rzucić ciekawą ankietę "kto chce mieć za sąsiada tatę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 27.08.2004 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Na pewno ty Bob jako sąsiad to wielkie nieszczęście. Paty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B.Budowniczy 27.08.2004 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Na pewno ty Bob jako sąsiad to wielkie nieszczęście. Paty. nieszczęście dla napuszonych dupków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 27.08.2004 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Ty na CAŁYM forum obrażałeś mojego tatę , więc w myśl przysłowia "Nie czyń drugiemu co tobie nie miłe " zastanawiaj się co piszesz to i o Tobie nie bedą pisać. Paty. Nie no, teraz to mnie rozlozylas na łopatki.. Widocznie wdałaś się w tatusia i wszystko potrafisz sobie wytłumaczyć tak, zeby wyszło na Twoje..A nie daj boże, jak ktoś jest odmiennego zdania niż Wy.. Niedaleko pada jabłko od jabłoni - tak, to celowa złosliwość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 27.08.2004 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 A tak w zasadzie Mariusz to o co Ci chodzi? Paty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 27.08.2004 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Paty, ja Ciebie jednak nie rozumiem, przeczytalam jeszcze raz caly watek i naprawde nie wiem, o co ci chodzi. Zwlaszcza z tym: oceniajcie sytuacje. Przeciez wlasciwie wiekszosc ocenila wlasnie sytuacje, malo kto atakowal bezposrednio Twojego tate.Sama napisalas, ze rozumiesz, ze sasiad wlasciwie ma racje, wiec o chodzi?! Racje ma, robi to zgodnie z prawem, co wiecej reaguje na prosby sasiada, bo przeciez po rozmowie z Twoim tata przesunal te tuje od plotu. A poza tym, skad wiesz, ze nie bedzie sie budowal, moze wlasnie powoli sie do tego przymierza?No i bardzo Cie przepraszam, ale po tym, co napisalas, to naprawde wyglada to tak, jakby Twoj tata czepial sie tylko dla zasady, bo:1) jak sie domyslam, bo nic o tym nie napisalas, te tuje jeszcze teraz nie sa wysokie i troche czasu im zajmie zanim beda na tyle wysokie, zeby wszystko zaslonic2) skad wiecie, ze sasiad nie bedzie ich obcinal, moze on tez nie bedzie chcial miec wysokiego na 4 m zielonego plotu, tylko np. na 2m?3) napisalas, ze jemu tuje kojarza sie z cmentarzem, a to juz dokladnie przedstawia jego uprzedzenie do tych roslin, ciekawe tylko, czy gdyby sasiad posadzil jakies inne rosliny, to by mu nie przeszkadzalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 27.08.2004 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 A tak w zasadzie Mariusz to o co Ci chodzi? Paty. O Twój post .... Ten który zacytowałem... Wskaż mi post w którym pozwoliłem sobie na niewybredne żarty w stosunku do Twojego taty..Odpisałas pod moim postem więc wnioskuję, że to co napisałas było skierowane do mnie.. Czekam. szlag mnie trafia, jak ludzie probują mną albo tym co powiem/powiedziałem manipulowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shago 27.08.2004 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 a ze mnie nabajającego sie ze slepych starszych ludzi, a tak napowąznie, to nawet jeśli sąsiad nie bedzie tam mieszkał to być może będzie przyjeżdżał na łykend aby na leżaku wsadzić sobie ręke w majty w stylu Ala Bandyego i twój tata siedzący na tarasie i gapiący sie w jego wykropkowane gatki by mu najzwyczajnniej przeszkadzał. dlatego posadził tuje i miał do tego prawo, tak samo jak nie mógłby miec pretensji jeśli twój Tata zrobiłby cos takiego samego. jak to mówią, sąsiad sąsiadowi oka nie wykole, tylko głowe od razu utnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shago 27.08.2004 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Pati ,twój tata ma racje, co ja mówię, zawsze miał rację, działka sąsiada powinna byc wypalona napalmem i zaorana, tak aby czerń ziemi błyszczała w zachodzącym słońcu i cieszyła oko tatusia, a sąsiada powinno nie być, dla zasady: brak sąsiada brak waśni sąsiedzkich. jest tylko problem, z zaoranej ziemi wychodza robale, one tez sie moga z cmentarzem kojarzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 27.08.2004 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Myślę że juz czs zakończyć tę dyskusję , bo nic z tego nie wynika. W zasadzie żałuję że podjełam ten temat . Paty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shago 27.08.2004 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Tak dobrze nie jest. My mamy (jeszcze w bloku) sąsiadkę która z córkami wisi w oknach. Wszystko widzi, wszystko wie, ale jak ukradli mi sanki, lub okradli garaże to nic nie słyszałą. Jak idę do skrzynki po listy to mówi za to czy co było i w jakiej ilości. ZERO pożytku. no wlasnie o to mi chodzilo, skoro ktos widzi złodziej to i złodziej jego widzi, a jak myslisz kto chce sie schować? moim zdaniem to nie twoja sąsiadka tylko wlasnie zlodziej, stąd jak kradną to nie widzi, albo nie che widzieć. heihei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shago 27.08.2004 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 a teraz Pati sie obraziła, i nadąsała bo jej nie poparliśmy, i kończymy wątek, pozdrowienia do taty i niech sobie działkę nad morzem kupi. wtedy tylko statek parkujący przed oknem zasłonić coś może albo mewy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jeje 27.08.2004 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 shago, napisz coś jeszcze poza tym okazało się że jesteśmy w miarę normalni, reagujemy, trochę się pośmiałem, B.Budowniczy zwiększył o 30 % ilosć postów itd, dzieki Paty, pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shago 27.08.2004 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 ja ilośc postów zwiększyłem o 40%, więc lepszy jestem od B.Budowniczego i to dzięki Pati i jej problemowi dziękuje Pati, i nie obrażaj sie, choć chętnie chciałbym zobaczyc tą buske nadąsaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 27.08.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Nie da rady, tuje zasloniły Nadal jestem zły na Paty za to, że nie odpowiedziała na mojego posta, tylko podwinęła ogon i uciekła z pola bitwy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shago 27.08.2004 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 była sama, otoczona a my wokól niej jak psy gończe, uległa przed przemoca, ale widząc zachowanie to ona nie za bardzo uległa jest, więc krzyczę PATI WRÓC!!!!! I ZADAJ KOLEJNE PYTANIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B.Budowniczy 27.08.2004 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 również śpieszę z podziękowaniami, duuuuuuża buzia Paty! jak przekroczę 10 postów idę na wódkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts