Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TYLKO DLA KOBIET...

Monika L.

Recommended Posts

Droga Magdziu, spędzamy razem z żoną tak wiele czasu jak się tylko da, nie tylko w celach badawczych :lol: . Nie znaczy to jednak że nie możemy już niczego robić samodzielnie. Nie widzę niczego złego w tym że zaglądam na forum muratora - bawi mnie to. Moja żona spędza czas zaglądając na inne strony w internecie, bo jej ten temat nie bawi. I nie CAŁY wolny czas poświęcamy na internet. A poświęcenie kilku chwil na zainteresowania nie tylko nie szkodzi naszemu związkowi, ale go umacnia. Żadne z nas nie wyznaje zasady, że jak małżeństwo, to już nawet do WC trzeba koniecznie razem.

• Odpowiedzi 172
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

wracajac do tematu: bo ja jestem taki inny niż wszyscy, bo ja jestem lew i musze mieć rację (przynajmniej na początku), bo my kobiety zabieramy męzczyznom ich tradycyjne niegdys obszary dzialania (jak wyzywienie rodziny i jej utzrymanie, jazda samochodem, sport, hobby, slowem wszystko) a oni musza sie czasami poczuc jak wojownicy, głowy domu, opoka i ostoja, dlatego pozwólmy im (czasem chociaż pozornie :wink: ) decydować

Bycie razem to wielka sztuka kompromisu i docierania sie latami, mimo, ze mam najwspanialszego męża pod słońcem to ciągle uczymy sie ze sobą zyc... :lol:

a właśnie ognisko pozwala nie wypalac uczucia tylko podtrzymywać ogień

Dlatego tak uwielbiam ten żywioł ( nie mylić z piromanią ).

Na naszej działce zrobimy obowiązkowo miejsce na ognisko a kominek będzie odpalany jak najczęściej .

Pozdrawiam - Maxtorka

nie ma jak to przysiąść przy kominku z kieliseczkiem Danzkiej w ręku...

Maxtorka,

udało Ci się kupić ten trunek?

Wojtek , ale mnie szczujesz tą Danzką :wink:

Niestety jeszcze jej nie nabyłam drogą zakupu bo ostatni tydzień był trochę zakręcony , ale wiem gdzie jest i mam nadzieję , że pierwsze odpalenie kominka uczczę kieliszeczkiem ( niekoniecznie jednym ) Danzkiej . A odpalamy chyba pod koniec września .

Pozdrawiam - Maxtorka

Maxtorka

a jak należy rozumieć słwo SZCZUJESZ?

To było oczywiście żartobliwe , myślę że nie odebrałeś tego dosłownie :wink: . Chodziło mi tylko o to , że tyle o tym trunku slyszałam dobrego i to nie tylko od Ciebie , a jeszcze go nie spróbowałam ( mimo szczerych chęci )

Pozdrowienia :)