fromel 30.08.2004 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Droga Magdziu, spędzamy razem z żoną tak wiele czasu jak się tylko da, nie tylko w celach badawczych . Nie znaczy to jednak że nie możemy już niczego robić samodzielnie. Nie widzę niczego złego w tym że zaglądam na forum muratora - bawi mnie to. Moja żona spędza czas zaglądając na inne strony w internecie, bo jej ten temat nie bawi. I nie CAŁY wolny czas poświęcamy na internet. A poświęcenie kilku chwil na zainteresowania nie tylko nie szkodzi naszemu związkowi, ale go umacnia. Żadne z nas nie wyznaje zasady, że jak małżeństwo, to już nawet do WC trzeba koniecznie razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fromel 30.08.2004 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 I jeszcze jedno. żona nawet pozwala mi rozmawiać z innymi osoboami, nie tylko ze sobą !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 30.08.2004 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Wiem, czepiam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 01.09.2004 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Magdzia,nic dodać nic ująć - taka jest Twoja natura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 01.09.2004 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Magdzia, nic dodać nic ująć - taka jest Twoja natura Nie byłabym sobą, gdybym się nie czepiła A co Ty, k... , wiesz o mojej naturze (to parafraza słynnej kwestii B. Lindy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 01.09.2004 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Znacie http://www.complex.com.pl/~rodzynek/n-manif.htm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 01.09.2004 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Czy kolega przypadkiem nie zabłądził ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 01.09.2004 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 wracajac do tematu: bo ja jestem taki inny niż wszyscy, bo ja jestem lew i musze mieć rację (przynajmniej na początku), bo my kobiety zabieramy męzczyznom ich tradycyjne niegdys obszary dzialania (jak wyzywienie rodziny i jej utzrymanie, jazda samochodem, sport, hobby, slowem wszystko) a oni musza sie czasami poczuc jak wojownicy, głowy domu, opoka i ostoja, dlatego pozwólmy im (czasem chociaż pozornie ) decydować Bycie razem to wielka sztuka kompromisu i docierania sie latami, mimo, ze mam najwspanialszego męża pod słońcem to ciągle uczymy sie ze sobą zyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 01.09.2004 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 na tym polega wspólne życie - cały czas docieramy się, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.09.2004 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 ....aż iskry czasami lecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 01.09.2004 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 ważne by ogniska nie wzniecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 01.09.2004 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 chociaż pożar uczuć to jest właśnie to !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.09.2004 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 chociaż pożar uczuć to jest właśnie to !!! Dokładnie ale najważniejsze to żeby się nie wypalić . Pozdrawiam - Maxtorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 01.09.2004 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 a właśnie ognisko pozwala nie wypalac uczucia tylko podtrzymywać ogień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 02.09.2004 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 a właśnie ognisko pozwala nie wypalac uczucia tylko podtrzymywać ogień Dlatego tak uwielbiam ten żywioł ( nie mylić z piromanią ). Na naszej działce zrobimy obowiązkowo miejsce na ognisko a kominek będzie odpalany jak najczęściej . Pozdrawiam - Maxtorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 02.09.2004 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 nie ma jak to przysiąść przy kominku z kieliseczkiem Danzkiej w ręku...Maxtorka,udało Ci się kupić ten trunek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 02.09.2004 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 nie ma jak to przysiąść przy kominku z kieliseczkiem Danzkiej w ręku... Maxtorka, udało Ci się kupić ten trunek? Wojtek , ale mnie szczujesz tą Danzką Niestety jeszcze jej nie nabyłam drogą zakupu bo ostatni tydzień był trochę zakręcony , ale wiem gdzie jest i mam nadzieję , że pierwsze odpalenie kominka uczczę kieliszeczkiem ( niekoniecznie jednym ) Danzkiej . A odpalamy chyba pod koniec września . Pozdrawiam - Maxtorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 02.09.2004 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Maxtorkaa jak należy rozumieć słwo SZCZUJESZ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 02.09.2004 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Maxtorka a jak należy rozumieć słwo SZCZUJESZ? To było oczywiście żartobliwe , myślę że nie odebrałeś tego dosłownie . Chodziło mi tylko o to , że tyle o tym trunku slyszałam dobrego i to nie tylko od Ciebie , a jeszcze go nie spróbowałam ( mimo szczerych chęci ) Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 02.09.2004 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Maxtorka,odebrałem prawidłowo ale wolałem się upewnić - miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts