Magdzia 02.09.2004 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Przepraszam, że się wtrącę (Wojtek pewnie pomyśli - cała Magdzia , ale co to jest ta Danzka? Strasznie mnie to intryguje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 02.09.2004 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Wojtek ta nie pomyśli,danzka to napój alkoholowy o mocy 40-55% wystepujący w róznych wersjach smakowych - citron, grapefruit, black currant, mający zamiast szkła opakowanie w postaci termosu, przez co zmrożona długo trzyma niska temp, o bardzo łagodnym smaku przez co kobietom wchodzi bez żadnych dziwnych wyrazów twarzy, nie osadza się na żołądku tylko idzie w głowę i nogiładnie mi się napisało?inaczej mówiąc jest to wódka smakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.09.2004 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Wojtek - bardzo ładnie Ci się napisało rozumiem że to nieodłączny element terminu saunowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 02.09.2004 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Wojtek, napisałeś to tak pieknie i sugestywnie, że aż mi sie pić zachciało... Powinieneś pracować w reklamie. A może pracujesz Ale czy to cudo można nabyć w Polsce? Ps. Jeśli chodzi o "babskie" wódki, to polecam Archers - piłam chyba brzoskwiniową - rewelacja - jak sok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 02.09.2004 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Ivo,wwarunkach saunowych spożywanie tego trunku charakteryzuje się szybkim stanem błogości, uległości oraz stwarza atmosferę do wszelakich igraszek nie tylko słownych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 02.09.2004 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Magdzia, w jakimś stopniu jestem powiązany z reklamą a trunek ten jest raczej dostępny, napewno w sklepach wolnocłowych na Okęciu - wersja wzmocniona tj 55% występuje niestety tylko w tradycyjnej formie smakowej.dla mnie top1 to grapefruit - po prostu miód w gębie jak mawia moją Żonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 02.09.2004 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Magdzia, w jakimś stopniu jestem powiązany z reklamą rozklejasz plakaty po mieście ? oczywiście żartuję a trunek ten jest raczej dostępny, napewno w sklepach wolnocłowych na Okęciu - wersja wzmocniona tj 55% występuje niestety tylko w tradycyjnej formie smakowej. dla mnie top1 to grapefruit - po prostu miód w gębie jak mawia moją Żonka Hmmm... naprawdę nabrałam ochoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 02.09.2004 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 hmmm... naprawdę warto spróbować - koniecznie zmrożona!!!w polskich sklepach jest w 0,7 termosach, na strefie w tej samej cenie jest 1l, swego czasu korzystnie się to kupowało na granicy czesko-austriackiej bo 1l wychodziła po ok.30zł - taniocha jak na taki przysmak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 02.09.2004 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Wojtek , po Twoim tak sugestywnym opisie zarówno smaku jak i sposobu działania Danzkiej nie będę czekać do pierwszego odpalenia kominka tylko nabędę ją w najbliższy weekend . Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 02.09.2004 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Maxtorka,to czeka Cię upojny weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.09.2004 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Ivo, wwarunkach saunowych spożywanie tego trunku charakteryzuje się szybkim stanem błogości, uległości oraz stwarza atmosferę do wszelakich igraszek nie tylko słownych o cholerka...chyba przedobrzyłam dobra....w innym terminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 02.09.2004 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Ivo,a z czym przedobrzyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2004 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Ivonesca.....hmmm moze byc całkiem,całkiem przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 02.09.2004 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 nie może być, jest naaaaaaaaprawdę przyjemnie - coś wiem na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.09.2004 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Wojtek - no nie pomyślałam pisząc o terminie saunowym, że rzeczywiście skutki nawet tak dobrego trunku mogą być baaardzo szybkie...ale w sumie...jak napisała Teska....może i by było całkiem, całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 02.09.2004 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Maxtorka, to czeka Cię upojny weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!! powiem więcej - upojny , upojniejszy i wreszcie upojony!!!!!!!!!! Najbardziej się cieszę , że to już jutro Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 02.09.2004 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 che, che, ja na razie nie piję! od jutra zaczynamu murarkę, a opijanie wiechy cho, cho, dobrze jak wypadnie gdzieś w październiku pod koniec, a jak pieniążków nie przybędzie to dopiero wiosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 02.09.2004 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 co to będzie ze mną jak wychwalany przeze mnie trunek nie zostanie pozytywnie oceniony przez Was kobiety?rzecz niepodobna ale zawsze istnieje ryzyko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 02.09.2004 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 co to będzie ze mną jak wychwalany przeze mnie trunek nie zostanie pozytywnie oceniony przez Was kobiety? rzecz niepodobna ale zawsze istnieje ryzyko... No cóż Wojtku , postawisz nam po szklaneczce np. Campari ( mmmm pyszotka ) i bedziemy kwita Ale chyba nie bedziesz musiał . Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 02.09.2004 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Maxtorka,oprócz Campari kobiety uwielbiaja Malibu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts