Wojtek62 07.09.2004 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Maxtorka,ufff, już mi lepiej - dzięki za słowa otuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.09.2004 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 I o to chodzi Wojtek , o to chodzi !!! Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 07.09.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 ja wybrałam super, jeżeli chodzi o uczucia, troskliwość, miłość etc, żeby jeszcze "więcej do domu przynosił" , byłoby jak w raju, a tak zawsze jest do czego dążyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.09.2004 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Ja też , złego słowa nie dam o moim Maxtorze powiedzieć a znamy się już ponad 20 lat . Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 07.09.2004 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 No i powiało Złota Polską Jesienią. Jakieś te tematy ciepłe takie, leniwo-przytulaśne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.09.2004 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 No i powiało Złota Polską Jesienią Jakieś te tematy ciepłe takie, leniwo-przytulaśne. 1. Ale wbrew pozorom to nie jest jeszcze " Jesień Życia " ( mam nadzieję ) 2. Bo te tematy chyba wszyscy lubimy najbardziej ? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 07.09.2004 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Po 30-stce to już górski dziadek. I części zamienne już nie te. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.09.2004 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Po 30-stce to już górski dziadek. I części zamienne już nie te. A powiadają , że prawdziwe życie zaczyna się po 40- stce . Pożyjemy - zobaczymy Pozdrowionka A kto to jest górski dziadek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanula 07.09.2004 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Kroyena wróciłeś, a gdzieżeś ty bywał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.09.2004 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Na odwyku byłem, od wynalazku odcięty. Maxtorka bez urazy, co za życie po 40. Zaiwania sie na pociechy i przychodzi 50, a potem ZUS (największa niewiadoma). Życie się kończy w raz z początkiem płacenia podatków, a zaczyna się płacenie tychże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 08.09.2004 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 filozoficznie, nostalgicznie się zrobiło...caly czas próbuje rozgryźć tego górskiego dziadka i nie mogę , może chodziło o górski rower i dziarskiego dziadka? a że dopiero wkraczam w ten magiczny wiek po 30-tce, chętnie usłysze co mnie czeka, tylko optymistycznie proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.09.2004 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Otwartym tekstem. Jak kto do 30-tki jakiejś ładnej góry nie zrobił to potem już coraz trudniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.09.2004 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Życie się kończy w raz z początkiem płacenia podatków, a zaczyna się płacenie tychże. To ja już od dawna jestem "dead ". No ale nie można być " wiecznym studentem ". Kroyena , naprawdę nie jest źle ( zawsze może być gorzej ) Pozdrowionka A górski dziadek kojarzy mi się raczej z dziarskim staruszkiem a nie niedołężnym starcem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.09.2004 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 A miałem takowego na kursie, co to nam kotom w Tatrach dał popalić. My młode on z kłopotami nazwijmy je gastro. My jęzory do pasa zanim podczłapaliśmy pod Zamarłą on jak kozica, mimo, że nizinna. Ale facet wcześnie zaczynał i tak szybko jak premier nie kończył. a na dodatek jeszcze wielce stylowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.09.2004 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Kroyena , to Ty się wspinasz ? Gratuluję , świetna sprawa , ja co prawda tylko chodzę ale i tak jest super ( mimo tego Matuzalemowego wieku ) A tak przy okazji - kobieta może mieć i 15 lat , byle młodo wyglądała Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.09.2004 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Jak był człowiek bez obrączki to się trochę drapał gdzie nie swędzi.A potem to jak ma potrzeć w te oczy zarzynanej sarny to woli, żeby szpej po piwnicy leżał. Ale przy budowie pewnie się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 08.09.2004 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 oj zrobiło się niejedną górę, zrobiło, a ze mozna i w balzakowskim wieku niejedna gore zdobyc, niech ot ym swidzca moi rodzice po 60-tce, ktorych dogonic na wędrówkach nie sposób! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.09.2004 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Tak , kondycję fizyczną można przy odrobinie chęci zachować na długie lata i niejedną ładną górkę zdobyć , gorzej z kondycją psychiczną . Są ludzie , którzy w wieku lat dwudziestu już są starzy , zrzędzą , nic im się nie podoba i tacy , którzy zachowują młodzieńczą ciekawość świata do końca życia ( nie mylić z Piotrusiem Panem ) Pozdrawiam optymistycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 09.09.2004 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Aleś mi dokopała tym Piotrusiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.09.2004 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Aleś mi dokopała tym Piotrusiem. No chyba żartujesz? Tak do końca nie mogę Cię rozgryźć bo przeważnie piszesz w tonie żartobliwym , ale czasami czuję powagę i wielką odpowiedzialność za siebie i Rodzinę , więc chyba Piotruś Pan odpada , ale może Czarny Piotruś ? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts