kroyena 09.09.2004 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 No to jeszcze Czarny Koń i: "Skończy się rumakowanie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.09.2004 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Wręcz przeciwnie a więc rumakuj jak najdłużej Do miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 10.09.2004 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Witam serdecznie ! Czytając ten post nasuwa mi się treść książki , która niedawno wpadłą mi w ręce -POLECAM jest doskonałym wytłumaczeniem na wszelkie rozbieżności poglądów na temat odczuć tej samej sprawy przez kobietę oraz przez mężczyznę .Napisało ją małżeństwo PEASE BARBARA, PEASE ALLAN tytuł brzmiał "DLACZEGO MĘŻCZYŻNI KŁAMIĄ A KOBIETY PŁACZĄ ?" a to jej podtytuły: Dlaczego mężczyźni są niepewni swojej miłości? Dlaczego mężczyźni unikają zobowiązań? Dlaczego mężczyźni na całym świecie uważają, że kobiety nieustannie zrzędzą? Dlaczego kobiety nie przechodzą od razu do sedna sprawy? Dlaczego mężczyźni uwielbiają u kobiet wysokie obcasy, a kobiety uwielbiają mężczyzn z małymi, jędrnymi pośladkami? Siedem męskich zachowań, które doprowadzają kobiety do szału Dlaczego kobiety płaczą – niebezpieczeństwa szantażu emocjonalnego Ściśle tajny system oceniania stosowany przez kobiety Wyjaśnienie siedmiu największych zagadek dotyczących mężczyzn Inna kobieta – jego matka Typowo kobiecy sposób posługiwania się mową Test atrakcyjności seksualnej kobiet Test atrakcyjności seksualnej mężczyzn – ogier czy mięczak? Atrakcyjność seksualna mężczyzn – co pociąga kobiety? Kiedy myśliwy odwiesza łuk – emerytura Rewelacyjna lektura , napisana z poczuciem humoru - czytając ją śmiałam sie sama do siebie w głos , książka ta jest rozchwytywana przez moje znajome i znajomych cały czas w obiegu POLECAM BO NAPRAWDĘ WARTO JA PRZECZYTAĆ Pomoże zrozumieć różnicę płci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.09.2004 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 To oczywiste, tyle pokoleń jedna płeć siedziała w jaskini lub szałąsie, ewentualnie w chacie, a druga latała po stepach, puszczach, polach za żarłem. Choćby nie wiem jak nie nadgonimy tego w kilka pokoleń, chyba że inżynierią genetyczną, a to niestylowe.Przykład, kochane nasze oczodoły co to dopiero od kilku pokoleń żarówę na oczy widziały, a teraz przed lampą, albo kryształkami się mocno nadwyrężają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 10.09.2004 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 hej kobitki,idzie kolejny weekend - czas na danzką!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.09.2004 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Wojtek dopiero przy piątku ci wątroba powróciła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 10.09.2004 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Usz, kroyena, Ty uważaj co piszesz Ja w środe w nocy wróciłem z Wrocławia i dopiero teraz wątroba odpoczęła uwielbiam te służbowe wyjazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 10.09.2004 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 jakoś w tym tygodniu jestem cichi i spokojny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.09.2004 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Kurna to wrózy burzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 10.09.2004 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 niech zyję słoneczna pogoda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.09.2004 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 No właśnie i chwilowo paa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 10.09.2004 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 do milego, jade podejrzeć jak tam moje mury rosną, a potem weekendowa chwila przerwy od pracy! , może być z danską ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 14.09.2004 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 dziwna cisza nastała w tym wątku - nie wiem czy wszystkie kobitki w weekend na danzką trafiły i do tej pory nie moga dojść do siebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 14.09.2004 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Teraz wieczory szybko nadchodzą, to i szybko piły bo się ściemnia. A jak się ściemnia to potem cosik z dioptriami nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 14.09.2004 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Może temat zbyt mono - - tonny , na ten przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 14.09.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Marbo,rozwiń swą wypowiedź bo nie kumam co masz na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 14.09.2004 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Dziewczyny się obraziły, bo miało być tylko dla kobiet, a tu same dziady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 14.09.2004 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 tylko danzka i danzka ... kroyena z tymi dziadami to trochę przecholowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 14.09.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 kroyena,to jest sensowne wytłumaczenie - czas znikać nam z tego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 14.09.2004 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 eee tam panowie, nam tu bardzo miło czas z wami upływa! słoneczko na dworze, ładny weekend był, wieczory coraz dluższe ale od wczoraj mamy znowu ansze ulubione, babskie "M jak miłość", czyli wszytko na swoim miejscu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts