Maxtorka 14.09.2004 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Witam miłych panów Fajnie , że ktoś się tu odezwał . Ja siedziałam cicho bo niestety znowu nie spróbowałam Danzkiej , ba , niczego w ten weekend nie próbowałam , bo moja druga połowa miała tzw . dublecik , czyli dwa dyżury pod rząd , a do lustra pić nie lubię . Nie ma jednak tego złego , abstynencja się przyda , bo za tydzień obchodzimy 18- nastkę naszego pierworodnego i trzeba się do tego dobrze przygotować Pozdrawiam - Maxtorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 14.09.2004 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 o mój Boże a ja dopiero się przymierzam do rodzicielstwa! ale coś ten bocian u nas nierychliwy , zato przewiduję, ze jak się później zacznie to dzieciaki będą się sypać jak z worka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 14.09.2004 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Maxtorka,to chłopak pewnie liczy na wolna chate a Ty w rodzinnej atmosferze masz zamiar syna alkoholowo uswiadamiać?????a połówce znów nie wypadnie jakiś dyżur czy zastępstwo bąź akcja specjalna, bo to chyba w te sobotę jest żużel w Bydgoszczy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.09.2004 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Honorata , jak tyle czekaliście to poczekajcie aż wybudujecie jakiś śliczny pokoik dla maleństwa , albo dwa a może trzy ? ( jak się rozpędzicie i zasmakujecie w rodzicielstwie ) Wojtek , Twoja córeczka jest jeszcze nieletnia więc możesz nie wiedzieć że teraz 18-nastki to się obchodzi w klubach i nie są to imprezy kameralne . Nasze dziecię robiło taką imprezkę z kilkorgiem swoich znajomych tydzień temu dla ok. 500 osób . Ta o której wspominałam będzie dla najbliższej rodzinki . Myślę że alkoholowo chłopak już trochę uświadomiony jest , ale gdzie mu tam do swoich rodzicieli ( bo pić to trzeba umić - jak mawiali chłopaki w "Sztosie " ) A połówce rzeczywiście wypadnie zjazd w W-wie ale do soboty wróci Pozdrawiam - Maxtorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 14.09.2004 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Maxtorka,kameralna osiemnastka na 500 osób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 15.09.2004 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 I postaw każdemu kolejkę to można na hipotekę brać i do końca życia nie spłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 15.09.2004 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 coż, bogaci rodzice , dom stawiają, 18-stka niczym wesele w łowickiem, no, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godzilla 15.09.2004 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 No cóż, ale tak się składa, że do niedawna mój mąż nie wiedział, co to jest więźba, nie wspominając o wiadomościach eletryczno - elektronicznych ( w domu to ja naprawiam sprzęt RTV i AGD ). Nikogo nie maiałam zamiaru obrażać, jesteście kochani, tylko czasem do szału doprowadza nas już Wasze odwieczne pytanie : O CO CI KOBIETO CHODZI? !!! P.S. Chciałabyś a nie chciała byś !!! a co to jest ta wiezba??? wyczuwam ze to gdzies na dachu lub pod dachem... w domu to JA naprawiam wszystko co sie da naprawic i naprawde nie ruzumiem O CO CI CHODZI.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.09.2004 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Ludzie kochani ! Czy Wy chcecie żebyśmy zbankrutowali ? A kto tu mówi o fundowaniu imprezki dla 500 osób ? Teraz młodzież ma inne zasady . Kilka osób ( z reguły 6-8 ) wynajmuje wspólnie jakiś lokal . Przeważnie jest to niedziela lub dzień powszedni , bo wtedy jest najtaniej . Składają się na jakieś szampany , tradycyjny torcik i ew. przegryzki typu paluszki , chipsy itp. U nas to wypadło po 250PLN na głowę . A za resztę ( czyt. alkohol ) to już sobie goście sami płacą . No wiadomo że trzeba jakąś kolejeczkę postawić ale to najbliższym znajomym . Tak to teraz wygląda ( przynajmniej w Bydgoszczy ). Przez te 250 złociszy stanęliśmy z budową na jakieś pół dnia ale co tam , to nasz jedyny synuś , no przecież nie bedziemy mu żałować Ale gdybyśmy chcieli zasponsorować dziecku taką huczną imprezkę to powinniśmy to przewidzieć kilka lat temu i odkładać na jakimś specjalnym koncie ( tak jak w Stanach odkłada się na studia ) Pozdrawiam serdecznie - Maxtorka Wszystkich Was kiedyś to dopadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 17.09.2004 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 i kolejny weekend przed nami, chyba ktoś to juz pwoiedział przede mną, ale ten czas leci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.09.2004 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 i kolejny weekend przed nami, chyba ktoś to juz pwoiedział przede mną, ale ten czas leci! Tak , tydzień temu . Szybko zleciał Dlatego życzę Wam dłuuuugiego i milutkiego końca tygodnia po tych pracowitych dniach Maxtorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 01.10.2004 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 hej KOBIETY!!!!!!!!!!!!!!!od tygodnia nie odwiedzacie tego wątku - czy cos się stało czy tez po Dazkiej nie możecie dojść do siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.10.2004 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Puk! Puk! zgłaszam się po przerwie . Ja jestem jeszcze przed Danzką - zostawiam ją sobie na szczególną okazję , np. pierwsze odpalenie kominka , co nastąpi niebawem . W ten weekend będziemy mieć tzw. " zakończenie sezonu " u koleżanki na działce i jak mawia Jurek Owsiak - oj , będzie się działo ( jak zwykle od ładnych paru lat ) . Miłego weekendu dla wszystkich - Maxtorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts