Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TYLKO DLA KOBIET...

Monika L.

Recommended Posts

Witam miłych panów :)

Fajnie , że ktoś się tu odezwał . Ja siedziałam cicho bo niestety znowu nie spróbowałam Danzkiej , ba , niczego w ten weekend nie próbowałam :cry: , bo moja druga połowa miała tzw . dublecik , czyli dwa dyżury pod rząd , a do lustra pić nie lubię .

Nie ma jednak tego złego , abstynencja się przyda , bo za tydzień obchodzimy 18- nastkę naszego pierworodnego i trzeba się do tego dobrze przygotować :wink:

Pozdrawiam - Maxtorka :)

• Odpowiedzi 172
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Honorata ,

jak tyle czekaliście to poczekajcie aż wybudujecie jakiś śliczny pokoik dla maleństwa , albo dwa a może trzy ? ( jak się rozpędzicie i zasmakujecie w rodzicielstwie ) :)

Wojtek ,

Twoja córeczka jest jeszcze nieletnia więc możesz nie wiedzieć że teraz

18-nastki to się obchodzi w klubach i nie są to imprezy kameralne . Nasze dziecię robiło taką imprezkę z kilkorgiem swoich znajomych tydzień temu dla ok. 500 osób . Ta o której wspominałam będzie dla najbliższej rodzinki . Myślę że alkoholowo chłopak już trochę uświadomiony jest , ale gdzie mu tam do swoich rodzicieli :wink: ( bo pić to trzeba umić - jak mawiali chłopaki w "Sztosie " )

A połówce rzeczywiście wypadnie zjazd w W-wie ale do soboty wróci :)

Pozdrawiam - Maxtorka

No cóż, ale tak się składa, że do niedawna mój mąż nie wiedział, co to jest więźba, nie wspominając o wiadomościach eletryczno - elektronicznych ( w domu to ja naprawiam sprzęt RTV i AGD ).

Nikogo nie maiałam zamiaru obrażać, jesteście kochani, tylko czasem do szału doprowadza nas już Wasze odwieczne pytanie : O CO CI KOBIETO CHODZI? !!! :(

P.S. Chciałabyś a nie chciała byś !!!

a co to jest ta wiezba??? wyczuwam ze to gdzies na dachu lub pod dachem... w domu to JA naprawiam wszystko co sie da naprawic i naprawde nie ruzumiem O CO CI CHODZI....

;)

Ludzie kochani !

Czy Wy chcecie żebyśmy zbankrutowali ?

A kto tu mówi o fundowaniu imprezki dla 500 osób ?

Teraz młodzież ma inne zasady . Kilka osób ( z reguły 6-8 ) wynajmuje wspólnie jakiś lokal . Przeważnie jest to niedziela lub dzień powszedni , bo wtedy jest najtaniej . Składają się na jakieś szampany , tradycyjny torcik i ew. przegryzki typu paluszki , chipsy itp. U nas to wypadło po 250PLN na głowę . A za resztę ( czyt. alkohol ) to już sobie goście sami płacą . No

wiadomo że trzeba jakąś kolejeczkę postawić ale to najbliższym znajomym . Tak to teraz wygląda ( przynajmniej w Bydgoszczy ).

Przez te 250 złociszy stanęliśmy z budową na jakieś pół dnia ale co tam , to nasz jedyny synuś , no przecież nie bedziemy mu żałować :wink: :wink: :wink:

Ale gdybyśmy chcieli zasponsorować dziecku taką huczną imprezkę to powinniśmy to przewidzieć kilka lat temu i odkładać na jakimś specjalnym koncie :wink: ( tak jak w Stanach odkłada się na studia )

Pozdrawiam serdecznie - Maxtorka

Wszystkich Was kiedyś to dopadnie :wink: :wink: :wink:

• 2 weeks później...

Puk! Puk!

zgłaszam się po przerwie . Ja jestem jeszcze przed Danzką - zostawiam

ją sobie na szczególną okazję , np. pierwsze odpalenie kominka , co

nastąpi niebawem . W ten weekend będziemy mieć tzw. " zakończenie

sezonu " u koleżanki na działce i jak mawia Jurek Owsiak - oj , będzie

się działo ( jak zwykle od ładnych paru lat ) .

Miłego weekendu dla wszystkich - Maxtorka :)