jeżyk 26.08.2004 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 Mam zamiar położyć panela na starej drewnianej podłodze. Do dyspozycji mam ok. 4,5 cm (razem z panelem). Nie wiem czym wzmocnić podłoże, podłoga skrzypi, czy wylać jakąś masę, czy może cuś innego ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanula 26.08.2004 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 Mieszkam w bardzo starym mieszkaniu, nie moim i nie remontowanym (mam na mysli generalkę). Położyłam panele ze względu na alergię dzieci. Na skrzypiących i ruszającyh się deskach leżą płyty pilśniowe na nich zielona pianka i najtańsze panele. Podłoga trochę się ugina, ale wylewki nie zniósłby drewniany strop. Jest OK. Najważniejsze że roztocza mają mniej miejsca na rozmnażanie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanula 26.08.2004 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 Aha panele idą prostopadle do desek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sorajka 30.01.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 a kładł ktoś panele na linoleum? Mieszkanie do którego niedługo sie wprowadzam i będę robić w nim remont ma na podlogach linoleum. Nie wiem czy sciągać je (wolałabym nie) czy dawać na nie cos (piankę?)czy kłąść panele bezpośrednio na nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts