AgnesK 13.05.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Hanula, trzymamy kciuki. Pisz koniecznie jak tam postepy na... budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 23.05.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Hanula masz już u stróża znajomości, że tak cie wpuszcza na budowę Ja myślę, że tą szparką sie nie zamartwiaj Pewnie będzie jakieś ocieplenie jeszcze, może styropian, do tego tynk od środka i od zewnątrz Ciesz się widokiem twego powstającego mieszkanka Pozdrawiam cię serdecznie i trzymam kciuki Wierzę, że kiedyś bedziesz miala i ten śliczny domek z emblematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanula 01.06.2005 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Ocieplenia nie będzie bo to ytong, tylko tynki wew. i zew., a co do domu to chyba nic z tego jednak nie będzie, oboje z mężem długo pracujemy po kilkanaście godzin dziennie i nic z tego nie mamy, (ja etat za kilkaset zł w państwowej firmie + fuchy od czasu do czasu) maż - własna firma ale nie specjalnie u nas z ruchem - podkarpacie. Dziecko za parę lat będzie chciało iść na studia, (akurat jak się pospłacamy) potem drugie, generalnie brakiem wyobraźni było mieć nadzieję na domek. Chyba jeszcze za mało pracuję... trzeba by było nie spać (jak niektórzy na forum) ale i tak by pewnie brakło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 08.07.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Hanula - to kiedy wprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 08.07.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 no właśnie kiedy?: jak meblowanie wam idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanula 08.07.2005 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Chwila chwila, dopiero położyli rury co i robią wylewki w sierpniu pójdą umywalki wanna itd potem kafelki potem panele, malowanko i w październiku zmieniam adres Hura hura hura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.07.2005 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Super mieszkanko się zapowiada a październik już calkiem blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.07.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Hanula no to się spiesz ztymi szpargałami Ja nie mam fundamentów a już dziś zaczełam pakowac w worki na śieci co nie potrzebne a jest tego kupa i pewnie jeszcze sie uzbiera Fajnie marzysz a najfajniejsze, ze te marzenia już niedługo będa rzeczywistością Jak się mieszka w bloku duży ballkon to podstawa No i oczywiście roślinki Ja w tym roku na balkonie posadziłam cukinię w donicach no i odziwo rośnioe i móze za tydzięń już ją zjem I maciejka też obowiązkowo Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.08.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Hanula więxi rodzinne to podstawa do wszystkich innych budów Nie możliwe że nie ma chętnych na siano, nie szkoda palić tego, przeciez zwierzatka zjadły by to ze smakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.10.2005 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Hanula ładny ten wasz dom Myślę, ze dobrze w nim się bedzie mieszkać a co do niedoróbek to chyba norma na takich budowach Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 16.10.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Przeczytałam właśnie Twój dziennik. TY I TAK WYBUDUJESZ DOM Takie są moje spostrzeżenia!! Ja wiem że cieszysz się zmianą na lepsze, ale zapamiętaj moje słowa- Budowa, a następnie mieszkanie we własnym DOMU NIEUNIKNIONE!!!! Jak już kiedyś, komuś zalęgnie się TAKI wirus, jedynym znanym mi relatywnym sposobem leczenia jest BUDOWA Traktuj to lokum jako tymczasowe!! A nie pieniądze są wykładnią posiadania własnego domu, lecz determinacja, a takową POSIADASZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanula 16.10.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Dzięki Alfredo, jednak co do posiadania ... posiadam bardzo niewiele kocham za to znacznie więcej, chyba by nie wystarczyło miejsca aby wyliczyć kogo i co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.10.2005 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 kocham za to znacznie więcej, chyba by nie wystarczyło miejsca aby wyliczyć kogo i co... poczytałem i pooglądałem sobie i ja Twój dziennik czyta sie wspaniale życze Ci szybkiego zamieszkania -( teraz JA rozkoszuje sie z kazdym dniem "na własnym" !) a te małe ustereczki jakie zauważyłas ... to tylko małe ustereczki masz Wielkie Szczeście - ze nie musisz borykać sie z tymi naprawde Duzymi Usterkami szybkiego rozkoszowania sie - życzeCi Hanulo ... we własnym mieszkanku ... oczywiście ... pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.11.2005 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Hanula gratuluje posiadania kluczy A na zdjęcia czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.02.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Hej Hanula dawno cię nie było Gratulacje mieszkanka fajnego Kuchnia jest super, a moze pochwal się jeszcze innymi pomieszczeniami Miło cię znowu widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.02.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Hanula sliczna ta Twoja kuchnia. Mieszkanko ladne i widoki tez...No coz, teraz czekamy na ten Twoj domek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 15.02.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Hanula sliczna ta Twoja kuchnia. Mieszkanko ladne i widoki tez...No coz, teraz czekamy na ten Twoj domek.... Zgadzam się w 100 %. Proszę napisz jaki kolor mają górne szafki! I blat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanula 16.02.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Kuchnia w kolorach wanilia i grusza - calvados. To takie ciepłe kolory przywołujące na mysl najwspanialsze smaki i zapachy: czekolady, wanilii właśnie, szarlotki z cynamonem i czego tam jeszcze. I taka kuchnię chcę mieć zawsze lub często pachnącą wypiekami - co niestety kończy się duuuzym zużyciem prądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts