Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika Hanuli

Renia

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 57
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hanula masz już u stróża znajomości, że tak cie wpuszcza na budowę :wink:

Ja myślę, że tą szparką sie nie zamartwiaj :roll: Pewnie będzie jakieś ocieplenie jeszcze, może styropian, do tego tynk od środka i od zewnątrz 8)

Ciesz się widokiem twego powstającego mieszkanka :p

Pozdrawiam cię serdecznie i trzymam kciuki :p

Wierzę, że kiedyś bedziesz miala i ten śliczny domek z emblematu 8) :p

• 2 weeks później...
Ocieplenia nie będzie bo to ytong, tylko tynki wew. i zew., a co do domu to chyba nic z tego jednak nie będzie, oboje z mężem długo pracujemy po kilkanaście godzin dziennie i nic z tego nie mamy, (ja etat za kilkaset zł w państwowej firmie + fuchy od czasu do czasu) maż - własna firma ale nie specjalnie u nas z ruchem - podkarpacie. Dziecko za parę lat będzie chciało iść na studia, (akurat jak się pospłacamy) potem drugie, generalnie brakiem wyobraźni było mieć nadzieję na domek. Chyba jeszcze za mało pracuję... trzeba by było nie spać (jak niektórzy na forum) ale i tak by pewnie brakło...

• 1 month później...
  • 2 weeks później...

Hanula no to się spiesz ztymi szpargałami :wink: Ja nie mam fundamentów a już dziś zaczełam pakowac w worki na śieci co nie potrzebne :wink: a jest tego kupa :o i pewnie jeszcze sie uzbiera :roll: :-?

Fajnie marzysz a najfajniejsze, ze te marzenia już niedługo będa rzeczywistością :p Jak się mieszka w bloku duży ballkon to podstawa :p :p No i oczywiście roślinki :p

Ja w tym roku na balkonie posadziłam cukinię w donicach no i odziwo rośnioe i móze za tydzięń już ją zjem :p :p :p

I maciejka też obowiązkowo :p :p

Pozdrawiam

• 2 weeks później...
  • 2 months później...

Przeczytałam właśnie Twój dziennik. TY I TAK WYBUDUJESZ DOM Takie są moje spostrzeżenia!! Ja wiem że cieszysz się zmianą na lepsze, ale zapamiętaj moje słowa- Budowa, a następnie mieszkanie we własnym DOMU NIEUNIKNIONE!!!!

Jak już kiedyś, komuś zalęgnie się TAKI wirus, jedynym znanym mi relatywnym sposobem leczenia jest

BUDOWA

Traktuj to lokum jako tymczasowe!! A nie pieniądze są wykładnią posiadania własnego domu, lecz determinacja, a takową POSIADASZ :lol:

kocham za to znacznie więcej, chyba by nie wystarczyło miejsca aby wyliczyć kogo i co... :lol:

poczytałem i pooglądałem sobie i ja Twój dziennik

czyta sie wspaniale :D

życze Ci szybkiego zamieszkania -( teraz JA rozkoszuje sie z kazdym dniem "na własnym" !:p)

a te małe ustereczki jakie zauważyłas ... to tylko małe ustereczki

masz Wielkie Szczeście - ze nie musisz borykać sie z tymi naprawde Duzymi Usterkami

szybkiego rozkoszowania sie - życzeCi Hanulo ... we własnym mieszkanku ... oczywiście ...

pozdrówka

:wink:

• 3 weeks później...
  • 3 months później...
Kuchnia w kolorach wanilia i grusza - calvados. To takie ciepłe kolory przywołujące na mysl najwspanialsze smaki i zapachy: czekolady, wanilii właśnie, szarlotki z cynamonem i czego tam jeszcze. I taka kuchnię chcę mieć zawsze lub często pachnącą wypiekami - co niestety kończy się duuuzym zużyciem prądu :wink: