Eltanin 05.11.2016 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 Mam brodzik fabrycznie w całości zabudowany. Czy może on opierać się tylko na krawędziach? Pytam, bo montażysta nie wyregulował nóżek. Niby się nie chwieje, ani nie ugina, ale nie wiem czy z czasem nie wyjdą jakieś rzeczy. W instrukcji wyraźnie piszę, aby wyregulować z poziomicą do płaszczyzny spodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 06.11.2016 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Nóżki po to są żeby brodzik się na nich wspierał i regulacja jest potrzebna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misterhajt 06.11.2016 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Mam brodzik fabrycznie w całości zabudowany. Czy może on opierać się tylko na krawędziach?. Na krawędziach czego? Podmurówki? No pewnie, że może. Montażysta pewnie zostawił parę milimetrów na tzw. osadzenie brodzika i nóżki po paru gorących kąpielach dojdą tam, gdzie mają być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts