Adam626 06.11.2016 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 http://krakow.eska.pl/newsy/palil-w-piecu-meblami-z-plastikowymi-kolkami-i-metalowymi-srubami-bo-tak-mu-sie-podobalo/301699 z tego co czytałem spalanie płyt paździerzowych/ meblowych z których były robione kiedys meble jest mocno szkodliwe i trujące ze względu na spalanie lepiszcza, lakierów i innych dodatków Osobiście w spalaniu surowych desek z gwoździami nic złego nie widzę. Gwoździe sie wyciąga z popiołu i nie stanowi to problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 06.11.2016 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Co spalanie śmieci w piecu i w ognisku przy ul. Wielickiej w Krakowie ma wspólnego z paleniem w kominku?Dajesz tytuł Spalanie śmieci w kominku a dajesz linka do spalaniu śmieci w piecu i w ogniskua o sobie piszesz że palisz deskami.O co chodzi? Spalałeś swoje śmieci w kominku?Znasz kogoś kto tak robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jurgonka 06.11.2016 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Co spalanie śmieci w piecu i w ognisku przy ul. Wielickiej w Krakowie ma wspólnego z paleniem w kominku? Dajesz tytuł Spalanie śmieci w kominku a dajesz linka do spalaniu śmieci w piecu i w ognisku a o sobie piszesz że palisz deskami. O co chodzi? Spalałeś swoje śmieci w kominku? Znasz kogoś kto tak robi? Znam - "dziś rozpaliłem 9 brykietów 3x3 i jedną deseczkę parkietu i kilka skrawków 10x2cm MDFu." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 06.11.2016 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Znam - "dziś rozpaliłem 9 brykietów 3x3 i jedną deseczkę parkietu i kilka skrawków 10x2cm MDFu." Adam626 zwracam honor, jest temat do pisania http://forum.muratordom.pl/showthread.php?317602-Nie-róbcie-kominków-w-domu-)&p=7329561&viewfull=1#post7329561 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts