kretuu 06.11.2016 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Witam Panowie mam pytanko czy jest ktoś na sali kto pomógłby mi ustawić w/w pompę . Chodzi o parametry krzywej grzania oraz podstawowe parametry . Bardzo proszę o pomoc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fachman19 06.11.2016 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 To nie na forum. Masz termostat pokojowy? Generalnie ustawiaj jak najniższą krzywą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciej10 09.11.2016 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Co chesz dokładnie ustawić . To nowa pompa?jesli tak to ma ustawienia standardowe-wtedy zmieniamy niewiele parametrow-zabradzo bym w niej nie grzebal.Co potrzebujesz ustawic mam pompe WPS 8k-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts