Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

oknoplast winergetic krzywe skrzydła

Recommended Posts

W ubiegłym tygodniu, byli u mnie Panowie Serwisanci z Krakowa, próbowali wyregulować jedno pierwsze lepsze okno na tych podkładkach, faktycznie w pewnym stopniu okno troszkę się wyprostowało natomiast nie przyniosło to oczekiwanego rezultatu. Pan Sewrwisant ponownie porobił zdjęcia opisał w zgłoszeniu reklamacyjnym przebieg regulacji i co z niej wynikło. I poinformował mnie, że muszę znowu czekać na następną informację co dalej robimy, ponieważ On nie jest osobą decyzyjną i nie chce sam wydawać jakihś jednoznacznych opinii. Edytowane przez krzychoo900

• 1 month później...
Będę śledzić temat, także zastanawiam się nad okanmi oknoplastu ale do wyboru mam jeszcze Peteckiego z porównywalną ofertą więc ciekawi mnie finał tej sprawy :)

A dodatkowo zapytam, czy ktoś ma HSy z tej firmy?

Montowaliście w nich szyby z hartowanego szkła czy nie warto?

Mam HS-a z tej firmy, rewelacja - polecam. Szyb hartowanych nie zamawiałem, mam pakiet trzy szybowy.

...

Montowaliście w nich szyby z hartowanego szkła czy nie warto?

Nie ma znaczenia jakiej firmy okna. Pytanie o szyby hartowane to jak jazdą autem z zapiętymi pasami bezpieczeństwa. Czy warto?

Zupełnie inna kategoria rozważań, a było o niej często na forum

• 1 month później...
  • 3 weeks później...
  • 2 years później...
  • 2 months później...
Kamil mam okna z MODEROWANO i po latach jestem zadowolona. Montaż i wstępna regulacja od MODEROWANO przebiegła całkiem sprawnie i po latach nie widać różnicy. Nic nie opadło. Otwieranie i zamykanie jest ok, choć może jest teraz wyczuwalny trochę większy opór, no ale te okna mają już kilka lat. Z ciekawości jak często (co ile lat) dokonujecie korekty w regulacji?

Wszystko było by piękne, gdyby wiarygodne..