krzychoo900 15.12.2016 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 (edytowane) W ubiegłym tygodniu, byli u mnie Panowie Serwisanci z Krakowa, próbowali wyregulować jedno pierwsze lepsze okno na tych podkładkach, faktycznie w pewnym stopniu okno troszkę się wyprostowało natomiast nie przyniosło to oczekiwanego rezultatu. Pan Sewrwisant ponownie porobił zdjęcia opisał w zgłoszeniu reklamacyjnym przebieg regulacji i co z niej wynikło. I poinformował mnie, że muszę znowu czekać na następną informację co dalej robimy, ponieważ On nie jest osobą decyzyjną i nie chce sam wydawać jakihś jednoznacznych opinii. Edytowane 27 Grudnia 2016 przez krzychoo900 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagodalodz 25.01.2017 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Będę śledzić temat, także zastanawiam się nad okanmi oknoplastu ale do wyboru mam jeszcze Peteckiego z porównywalną ofertą więc ciekawi mnie finał tej sprawy A dodatkowo zapytam, czy ktoś ma HSy z tej firmy? Montowaliście w nich szyby z hartowanego szkła czy nie warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 25.01.2017 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Będę śledzić temat, także zastanawiam się nad okanmi oknoplastu ale do wyboru mam jeszcze Peteckiego z porównywalną ofertą więc ciekawi mnie finał tej sprawy A dodatkowo zapytam, czy ktoś ma HSy z tej firmy? Montowaliście w nich szyby z hartowanego szkła czy nie warto? Mam HS-a z tej firmy, rewelacja - polecam. Szyb hartowanych nie zamawiałem, mam pakiet trzy szybowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 25.01.2017 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 ... Montowaliście w nich szyby z hartowanego szkła czy nie warto? Nie ma znaczenia jakiej firmy okna. Pytanie o szyby hartowane to jak jazdą autem z zapiętymi pasami bezpieczeństwa. Czy warto? Zupełnie inna kategoria rozważań, a było o niej często na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychoo900 31.01.2017 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Witam, dostałem gdzieś w ubiegłym tygodniu informację z Krakowa przez tel. że pomału ruszają z produkcją i że wszystkie skrzydła zostaną ponownie zrobione i wymienione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychoo900 02.03.2017 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Panowie dla zainteresowanych, wszystkie skrzydła wymienione, wszystkie elegancko wyregulowane. Reklamacja zrealizowana w rzetelny sposób.Mimo wszystko polecam OKNOPLAST.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 04.03.2017 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 Dobrze że taki finał, szkoda że tyle to trwało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noname1234 26.03.2017 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Dobrze że taki finał, szkoda że tyle to trwało. Przynajmniej finał sprawy pozytywny. W przypadku wspomnianej tu firmy "P...ki" nie byłoby tak różowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil_ 12.11.2019 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2019 I jak po paru latach okna się trzymają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 27.01.2020 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2020 Kamil mam okna z MODEROWANO i po latach jestem zadowolona. Montaż i wstępna regulacja od MODEROWANO przebiegła całkiem sprawnie i po latach nie widać różnicy. Nic nie opadło. Otwieranie i zamykanie jest ok, choć może jest teraz wyczuwalny trochę większy opór, no ale te okna mają już kilka lat. Z ciekawości jak często (co ile lat) dokonujecie korekty w regulacji? Wszystko było by piękne, gdyby wiarygodne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts