Eltanin 07.11.2016 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Czy można położyć płytki na inne płytki na balkonie?Będzie to miało jakieś negatywne skutki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 08.11.2016 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 jeeli istniejace plytki trzymaja sie, nic nie cieknie, nic sie nie kruszy, nie wylazi bialy syf fugami to tak: Sikabond T8 (look na moj page ) nie ma opisow bo robie nowa strone ale tym klejem http://astrobud.pl/sika-sikabond-t8-13-4kg,c18,p250,pl.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_gregor 08.11.2016 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 Kafle sporo ważą a to ma być na balkonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 12.11.2016 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Czy można położyć płytki na inne płytki na balkonie? Będzie to miało jakieś negatywne skutki? To nie jest dobry pomysł . Dość szybko odpadną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuba900115 13.11.2016 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 Jeśli Twój balkon (na przestrzeni X lat) wytrzyma dodatkowy ciężar i hydroizolacja jest zrobiona pod starymi płytkami to dlaczego nie. Wcześniej musisz zagruntować płytki gruntem płytka na płytkę z piaskiem kwarcowym i możesz śmiało układać. Jednak najpierw upewnij się jak w/w. Mam nadzieję,że pomogłem w razie czego służę pomocą popartą 8 letnim doświadczeniem w glazurnictwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
classico_girl 14.11.2016 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 ja też bym nie ryzykowała, skoro to balkon, lepiej zerwać i na spokojnie dać nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 14.11.2016 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Polecam Ci fachowca: Pan Tomasz Wróblewski F.H.U. FACHMAN tel: 607 979490 , tylko pytanie: gdzie mieszkasz? bo On, działa w Krakowie, robił mi glazure na ul. Łepkowskiego, bardzo solidnie. Fachowo doradził mi w wielu sprawach. Proponuje zadzwonic do niego, a jak mieszkasz nie daleko to mozesz zobaczyc u mnie jego robote. omg tom78 z Krakowa, poleca fachowca Tomasza z Krakowa, a sam tom78 pisze na tym forum 2 posty, oba polecajace super glazurnika Tomasza. i to On ... sam ON Jeden Jedyny Sprawiedliwy i Wszechmogący lol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts