Katarzyna1213 08.11.2016 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 Dzień dobry, kończę budowę domu i potrzebuję wsparcia odnośnie wyposażenia kuchni. Chodzi dokładnie o płytę z firmy Solgaz, 4+1. Troche czytałam już na ich temat, ale proszę jeszcze o wasze opinie. Piszcie jeśli macie, czy polecacie?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandraaa 09.11.2016 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Witaj Kasiu, mam w domu komplet z solgazu czyli płytę 4+1, piekarnik magiczny i okap z szybą. Na okap musiałam trochę poczekać, bo była duża kolejka. Ale było warto. Przecudnie razem wyglądają. Z czyszczeniem i eksploatacją też nie mam żadnych problemów. Gorąco polecam:lol:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 09.11.2016 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Aleksandraaa - Katarzyna1213 IP to samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ifarrg 09.11.2016 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 A chętni bym się i ja dowiedział coś nt płyt solgazu, ale indukcyjnych, a tutaj od razu na początek 2 jednopostowcy... Moze jednak ktoś ma płyty czy ogólnie sprzęt tej firmy i może coś powiedzieć o nim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 09.11.2016 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 (edytowane) Tu masz takich więcej. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?332470-solgaz-opinie-o-p%C5%82ycie ----- Wejdź na ich stronę to zobaczysz, że mają tylko jeden model.Czy firmie opłaca się uruchamiać produkcję, czy łatwiej zamówić w PRC? Edytowane 9 Listopada 2016 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts