franekF 23.07.2002 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2002 Redakcjo, napisz o tym, jak postępować z wodą opadową. Co zrobić z wodą odprowadzaną z dachu, gdzie ją kierować? Jak zrobić drenaż powierzchniowy? Jakie formalności trzeba załatwiać, by odprowadzać wodę do cieku wodnego, rowu melioracyjnego itp.? Jak zrobić instalację uzytkowania deszczówki?Jest to temat, który co chwila wraca na łamy Forum Muratorum, co znaczy, że lud budujący nieustannie szuka na ten temat inforamcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasenny 25.10.2002 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 Co do wykorzystania deszczówki polecam "Woda deszczowa dla domu i ogrodu" aut. H.A. Losch Arkady z serii Do IT Yourself. Zrobiłem i korzystam - jest b .wygodna.Pozdrawiam DK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasenny 07.11.2003 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2003 Witam Zachęcony sukcesem powiększyłem instalację o następne 5 m sześć zachęcam do eksperymentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurg 07.11.2003 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2003 Witam Zachęcony sukcesem powiększyłem instalację o następne 5 m sześć zachęcam do eksperymentów Może jakieś szczegóły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 10.11.2003 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 Ahhhhhhh ta deszczówka mała podpowiedz dla Pana FrankaF jest taka gazeta "Ładny dom" jak pan gdzieś znajdzie po znajomych z roku 2003 z miesiąca marca i września tam możesz sie conieco dowiedzieć jeśli redakcja nic otych sprawach nie napisze w gazecie teraz to zachecam do tamtych numerów np. jest taki temat 4 sposoby na wode z dachu . albo na wejście na forum ZRÓB TO SAM temat "Łapanie deszczówki" już pare osób sie tam wypowiadało POZDRAWIAM WSZYSTKICH ARi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts