Gość 29.09.2004 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Domek sliczny . Chcialam zobaczyc projekt , ale nie ma Kamy w ArchTim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamus 29.09.2004 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Tak to fakt nie ma KAMY w ArchTIM`ie ale znajdziesz ją w Muratorze http://www.projekty.murator.pl/prezentacja.htm?IdProjektu=176 w moim przypadku zrobiłem adaptację polegającą na przedłużeniu garażu tak aby stworzyć pracownię dla mnie o pow. ok20m2 stąd obok garażu w moim domku widzisz okno Polecam ten projekt i pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamus 03.10.2004 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2004 Adamu-sku U mnie też okiennice spełniać będą li wyłącznie zadanie dekoracji , a rolety będą schowane ( okna razem z roletami ) , ale moje wątpliwości sa innego typu , tzn czy jedno i drugi sie " nie gryzie" . Może przesadzam ,ale nigdzie nie widziałam takiego rozwiązania i dlatego sie Ciebie uczepilam ....Planujesz te okiennice jeszcze teraz jesienią czy później /? Jestem ciekawa .... i oczywiście prosze o zdjęcia Okiennice planuję wykonać w przyszłym roku po położeniu finalnego tynku, tak więc bedę dla Cibie pierwszym z tego rodzaju rozwiązaniem, dla mnie liczy się funkcjonalność-stąd rolety ale wygląd też ma ogromne znaczenie stąd-okiennice napewno zobaczysz efekt moich prac na mojej stronce tak więc zapraszam (sam chętnie bym zobaczył jak to bedzie u Ciebie wyglądać). Jak bedę miał trochę czasu to postaram sie zrobić fotomontaż i pokażę mój domek tak jakim on bedzie po wykończeniach będą tam również okiennice ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.10.2004 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 O tak , zrób fotomontaż.....plissssss.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.10.2004 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2004 Ale u Was pieknie sie robi. Zycze szybkiej przeprowadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.10.2004 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2004 Ale kolorowo Super! To zostały dwa tygodnie Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.10.2004 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2004 Ale kolorowo Super! To zostały dwa tygodnie Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamus 23.10.2004 23:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2004 WItam ! Za tydzień musze juz mieszkać zostały nam panele i kominek MAGI ...damy radę ?! ... yes, we can ! Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.10.2004 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2004 Bardzo ładnie.Tak ciepło, ładne kolorki.Buziaczki dla Filipka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 30.10.2004 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2004 Czytam i oczom nie wierzę - okiennice i rolety zewnętrzne Gdybym coś takiego zobaczyła śmiałabym się chyba z pół godziny Jak nie widać że jest i to i to ??- a wieczorem to od razu ciemności egipskie u was zapadają? a rano też nie będzie widać tego cudacznego rozwiązania?? Są inne metody optycznego powiększenia okien np. bonie. Ew-ka nie daj wpuścić się w maliny. bo będzie rzeczywiście kwiatek przy kożuchu. Ogólnie domek b.ładny, też budujemy parterówkę. Ciekawe jaki kolor planujecie ? Pozdrawiam Ela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.11.2004 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 D'arek-Ela - nie tak szybko z tym śmiechem .....bo niby co ? roleta zewnętrzna "gryzie sie " z okiennicami ? a roletki wewnętrzne to niby nie? A jak nie rolety , to co ? U mnie na osiedlu jest domek z okiennicami ale tylko do ozdoby ,bo zasłaniają okna roletami wewnętrznymi ,ale w jakieś koszmarne słoneczniki czy gwiazdy i to dopiero jest koszmarny widok Moje okna - złoty dąb - rolety zewnętrzne -złoty dąb - okiennice -zloty dąb ...nie wydaje mi sie to zestawem koszmarnym , aczkolwiek jeszcze takoego zestawienia na żywo nie widziałam ( ale mam wyobraźnię ) ale jeśli będzie to nieciekawe zestawienie w realu ..... ....wtedy coś pokombinuję ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 10.11.2004 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Nie wiem co jeszcze się gryzie z okiennicami ale żaluzje zewnętrzne zdecydowanie. Może dlatego tak mało ludzi się decyduje na okiennice, które też mi się bardzo podobają. Może zainstalowałabyś okiennice, które można otwierać i zamykać z wewnątrz? Ela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.11.2004 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Może zainstalowałabyś okiennice, które można otwierać i zamykać z wewnątrz? Ela odpada ... po pierwsze - niezręcznie sie je zamyka ...po drugie -zamówione okna z roletami.....po trzecie -okiennic jeszcze nie zamówiłam .....po czwarte -pożyjemy zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamus 31.07.2005 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Witam po dłuższej przerwie ! Człowiek mieszka w domu i nawet nie wie jak nazywa sie jego projekt okazało sie że ArchTim odsprzedał mój projekt Muratorowi i teraz figuruje on w kolekcji muratora pod nazwą "Z BLASKIEM" przekazuję te informację zainteresowanym bo wiem że sporo osób szuka informacji na temat tego projektu a ja sam nie zdawałem sobie sprawę ze zmiany nazwy. Tak więć dom Adamusa to dom C64 "Z blaskiem" z kolekcji Muratora. PS1. Odwiedział mnie ostatnio Pan Papliński z redakcji Muratora tak wiec wkrótce na łamach gazety będzie można poczytac o moich "zmaganiach" z budową jak i samym projekcie, zapraszam ! PS2. Wkrótce zaktualizuję strone WWW bo zmian zaszło dużo ale czasu wciąż brak na zabawę. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 31.07.2005 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Bardzo ladny domek. Takie wlasnie nam sie podobaja:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 03.08.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Piękny dom.Uwielbiam parterówki. Mój niestety musiał trochę urosnąć,ze względu na rozmiar działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 03.08.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Też mi się baaardzo podoba. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts